• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BETA HCG DEĞERİ DÜŞÜK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevmek gerek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
33
5
1
Kızlar merhaba, dün ve bugün(2 test) gebelik testi yaptım 3 test de pozitif çıktı. Hastaneye gidip kan verdim ve doktor pozitif olduğunu ama değerinin çok düşük olduğunu söyledi. Adetime de 6 gün var acaba değer o yüzden mi düşük çıktı bilen varsa yazabilir mi, bu durum normal midir?
IMG_4810.jpeg

Kızlar merhaba, dün ve bugün(2 test) gebelik testi yaptım 3 test de pozitif çıktı. Hastaneye gidip kan verdim ve doktor pozitif olduğunu ama değerinin çok düşük olduğunu söyledi. Adetime de 6 gün var acaba değer o yüzden mi düşük çıktı bilen varsa yazabilir mi, bu durum normal midir?
Eki Görüntüle 3534157
Canım ben betam 30 Ken öğrendim hiç bir sıkıntı yok kötü düşünmeeee👼💕

Eki Görüntüle 3534157
2 haftalık hamilesin bu değerle💘

ilk öğrendiğimde aile hekimi değeri görüp çok düşük demişti. Kadın doğumcum ise değerin düşüklüğü değil artışı önemli demişti, öyle de oldu. Yani döllenme henüz olmuş elbette ki beta hcg nin kana yansıması biraz zaman alıyor çok normal. Yani değer artacak endişe etme, iki gün sonra tekrar kan ver. 1,5/2 hafta sonra da kese görmeye gidersin🤩

Back