• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri çok az yükselip sağlıkla hamileliği ilerleyen var mı aranızda?

sukran098

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
183
70
13
26
Plansız bir gebelikti kasık ağrısı sebebi ile hastaneye gittiğimde doktor ne olur ne olmaz beta hcg yapalım evlisin dedi ben de tamam dedim ve sonuçlar bu şekilde oldu aynı zaman da 5 cm lik çatlamayan bir yumurtalık kistim olduğunu da öğrendim doktor rahim için de çok ufak bir kese gördüğünü ama değerin çok az yükseldiğini söyleyip düşük yapacağımı söyledi kahverengi ya da kırmızı hiç bir lekelenme yok. Haftaya cuma düşük olmazsa kürtaj olacağımı belirtti bu durum da beni çok korkuttu.Plansız bir gebelik olmasına rağmen içimi derin bir üzüntü kapladı günlerdir üzüntüden hiç bir şey yapmıyorum ağrım var ama doktor hep kist kaynaklı olduğunu söylerdi sizce ikinci bir doktora gitmeli miyim? Yoksa bu değerler de umut etmek yanlış mı olur?
1 Ocak 146
3 Ocak 276
10 Ocak 506

10 unda neredeyse 2000küsür olmalı o değer. sağlıklı ilerlemiyor gibi görünüyor

10 unda neredeyse 2000küsür olmalı o değer. sağlıklı ilerlemiyor gibi görünüyor
Evet doktor da öyle söyledi ama milyonda bir ihtimal yükselme ihtimali de var o yüzden 10 gün kadar bir süre evde istirahat etmemi düşüğün başlayacağını başlamazsa kontrol sonrası bir gelişme yoksa kürtaj olacağımı belirtti.

Evet doktor da öyle söyledi ama milyonda bir ihtimal yükselme ihtimali de var o yüzden 10 gün kadar bir süre evde istirahat etmemi düşüğün başlayacağını başlamazsa kontrol sonrası bir gelişme yoksa kürtaj olacağımı belirtti.
Merhaba son durumumuz nedir
Salı günü beta 445 Çarşamba 655 cumartesi 945 çıktı benimde.

Bütün kanlarınızı aynı yerde aynı saatlerde mi verdiniz?
445 olan hastanede kendi doktorum aldı diğerleri aynı saatte özel hastane de verdim 1500 olsun öyle hastaneye gideyim dedim git gel yapıyorum diye bidaha vermedim hangi gün hastaneye gitsem diye bekliyorum iki gebelik kaybım var kalp durması 6+5 de genetik test iki genimde pıhtılaşma yatkınlığı heterozigt çıktı iki sene önce coraspirin 100 mg verildi hamile olana kadar kullan hamile olunca iğneyle devam edecez denildi doktor keseyi görünce verecem sen coraspin icmeye devam et dedi bende o yüzden özelden kan verdim deger çıksın öyle gideyim keseyi görelim iğneyi yazsınlar diye cok sitresliyim korkuyorum bide terslik mi var diye

Kızlar bende 10 şubatta sabah 5 de bir ağrıyla hastaneye gittim adetimin gecikmesinin 5. Günüydü betam 17.9 çıktı bugün tekrar yaptım 32.9 çıktı doktor umutsuz dedi sizce yükselir mi çok stres yaptım bugün ağlamaktan başım ağrıyor

Kızlar merhaba. Bende size bir şey soracağım. 23 Ocak'ta adet oldum. 11 Şubat'ta ufak bi kasık ağrısı ve kahverengi lekelenmem oldu. Test yaptım pozitif sonucu gördüm. Hemen hastaneye gittim Hcg değerim 339 çıktı. Doktorum keseyi görmedi bu yüzden MR istedi. Ben MR istemediğim için bi bahane ile çıktım. 2 gün sonra aynı hastanede teste gittim bu seferde 480 çıktı. Bana devlete git acil kürtaj ol dış gebelik dedi. İçime sinmeyen bir şey vardı ve emin olmak için bugün başka doktora gittim aradan 24 saat geçmedi hcg bir günde 510 oldu. Sizce bu dış gebelik gibi mi duruyo ? Daha adet zamanıma var 23 Şubat'ta olmam gerekiyor. Bana sanki erken davranıyorum biraz beklemeliyim gibi geliyor. Bu arada aktif ne kasık ağrım ne de kanamam kalmadı. Bu durumu yaşayıp sağlıklı gebeliğe dönen var mı

Kızlar merhaba. Bende size bir şey soracağım. 23 Ocak'ta adet oldum. 11 Şubat'ta ufak bi kasık ağrısı ve kahverengi lekelenmem oldu. Test yaptım pozitif sonucu gördüm. Hemen hastaneye gittim Hcg değerim 339 çıktı. Doktorum keseyi görmedi bu yüzden MR istedi. Ben MR istemediğim için bi bahane ile çıktım. 2 gün sonra aynı hastanede teste gittim bu seferde 480 çıktı. Bana devlete git acil kürtaj ol dış gebelik dedi. İçime sinmeyen bir şey vardı ve emin olmak için bugün başka doktora gittim aradan 24 saat geçmedi hcg bir günde 510 oldu. Sizce bu dış gebelik gibi mi duruyo ? Daha adet zamanıma var 23 Şubat'ta olmam gerekiyor. Bana sanki erken davranıyorum biraz beklemeliyim gibi geliyor. Bu arada aktif ne kasık ağrım ne de kanamam kalmadı. Bu durumu yaşayıp sağlıklı gebeliğe dönen var mı
Direk dış gebelik tanısı koyulamaz ki başka bir doktora gidin belki de kimyasal ya da boş gebelik kan değeriniz sağlıklı ilerlemiyor maalesef benim de bu şekilde çok düşük artış yaşanıyordu ancak kese rahim de görünmüştü ona rağmen kürtaj olmak zorunda kaldım

Maalesef kan değerlerim sağlıklı yükselmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım siz ne durumdasınız
Benimde sınırda artış olarak devam etti düşük tehlikem var ve kanamam var kanamamin neyden kaynaklı olduğu anlamadı prof.dahil tüm doktorlar.hastanede yattım yeni çıktım yarın kontrol var.kesem var yolk sak var ama bebek yok

Back