• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değeri az yükselen arkadaşlar yardımmm lütfennnn :(

cnncnr

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
68
25
8
31
arkdşlr ben pazartesi test yaptırdım pozitif cıktı hcg degerim 812ydi. doktor çarşamba gel dedi tkrr gittim test yaptırdım gene 1129 cıktı doktorum beklenin altında dış gebelik olabilir dedi cuma gene gitcem aynı durumu yaşayan var mı cok kotuyum nolur yardım edınn..

bende hamile kaldığımda ilk değerim 79 du 2 gün sonra tekrarladım çok düşüktü değer dr dış gebelik muhtemelen dedi ama oğlum 3 yaşında oldu :) hiç takma kafana

yaa gerçekten mi off Allahım inşallah moralim cok bozuk yarını bekleyemicem. yükseleblir yani dimi

dediğim gibi cnm bnm adetim 2 gnm geçmesine rağmen 79 du değerim sonra 350 oldu 2 gün sonra 480 di düşün ne kadar az arttığını kötü düşünmeki kötü olmasın

saol cnm ama insanın elinde olmuyo ki düşünmeden edemiom 7 aydır ugrasıoduk şimdi oldu 2 gundur nasıl mutluydum dun bunu ogrenınce mafoldum :(

seni anlıyorum cnm çünkü benm de 2 yıl olmadı insan mafoluyo ama dediğim gibi hiç üzülme geç döllenmeydi mesala benm inşallah seninde öle çıkacaktır

hiç sorma cnm ya vajinal baktı dr kese gördü ama bu kezde hcg hiç yükselmemişti pazartesi gene gel sbh aç karnına dedi :( anormal gebelik gibi duruyo dedi. napcam bilmiom cok kötüyüm :(

hiç sorma cnm ya vajinal baktı dr kese gördü ama bu kezde hcg hiç yükselmemişti pazartesi gene gel sbh aç karnına dedi :KK43: anormal gebelik gibi duruyo dedi. napcam bilmiom cok kötüyüm :KK43:
ahh cnm yaa inşallah hayırlısı olur hakkınızda inşallah güzel hbr verirler size bugün

Nasıl olayım canım çok istiyordum bu bebeği dün kürtaj oldum moralim bozuk :(

Back
X