• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degeri artisi

Jeanne1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
26
9
1
31
Merhaba 2 gün önce kan testi yaptırdım beta hcg değerim 159.5 çıktı gün aşırı tekrar yaptırdım 2. Günde çıkan sonuç 173.7 neden bu kadar az artmış sorun mu var

Merhaba 2 gün önce kan testi yaptırdım beta hcg değerim 159.5 çıktı gün aşırı tekrar yaptırdım 2. Günde çıkan sonuç 173.7 neden bu kadar az artmış sorun mu var
merhaba. hakkında hayırlısı olsun . bu kadar dusuk artış genelde boş gebelıık olur. tekrar ölctürün belkı artar:S

Doktor sağlıksız gebelik demişti bir hafta 10 güne kanamam olur dedi dediği gibi de oldu
Uzuldum allah insallah birdaha nasip eder. Hayir sandigimizda şer, şer sandigimizda hayir cikio bazen. Bende gecenyil kaybettim bebegimi sonra kanser oldugumu ogrendim hemde iki tane cikti vucudumdan o bebegi kaybetmesek hemen ogrenemicektik ve iki kanserimde başinda oldugum icin temizlendi amelyatlarla. Belki senin bebeginde seni korudu .yada saglik sorunlari olan bi bebek olsaydida uzucu olurdu rabbim korumus sizi

merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Geçtiğimiz cuma kan testi ile gebe olduğumu öğrendim. 167,10 çıkmıştı başka bir hastanede pazartesi günü yine yaptırdım 774 çıktı.yükselme durumunda bir sıkıntı var mı yoksa normal mi hesaplıyorum çok bile yükselmiş geliyor.salı çıkması gereken değerden fazlası ptesi çıkmış ama doktorum beklediğimden düşük diyor.diğer iki doktorumda normal olduğunu söylüyorlar.sizdende fikir almak istedim..

merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak. Geçtiğimiz cuma kan testi ile gebe olduğumu öğrendim. 167,10 çıkmıştı başka bir hastanede pazartesi günü yine yaptırdım 774 çıktı.yükselme durumunda bir sıkıntı var mı yoksa normal mi hesaplıyorum çok bile yükselmiş geliyor.salı çıkması gereken değerden fazlası ptesi çıkmış ama doktorum beklediğimden düşük diyor.diğer iki doktorumda normal olduğunu söylüyorlar.sizdende fikir almak istedim..
Gayet normal. 2 gun arayala ölcturuldugunde 2 katina cikmasi gerek. Sizinki gecmis bile 🤗

Doktorunuz saçmalamış gayet güzel artış tebrikler 😇

kızlar ben çok anlamadım bu beta hcg lerden, kaç olduğu değil de katlandığı mı önemli? benim doktorum sadece 1 kere daha bakacağız dedi o da yarın olacak işte. herkes 2 defa mı yaptıryor bu testi? benim dr benim değerim için kimyasal değildir değer yüksek dedi ama bakıyorum da kiminin benimkinin 3 katı çıkmış filan. nedir yani daha mı az hamileyim :D :skandal:

İyi akşamlar arkadaşlar adet günümden 10 gün önce kan değerim de bthcg 71.6 çıktı bugun tekrar yaptırdım 107 çıktı normalde bugun yada yarın adet günüm normalmi sizce bu artış

Back