Hayır daha bugün kan tahlili yaptırdım gitmedim henüzKeseye baktirdiniz mi? Kasık ağrıları vs olabilir normal. Ama keseye baktırın dış gebelik ihtimaline karşı
Bu hafta keseyi görürsünüz, doktordan randevu alın. Hayırlı olsun sağlıklı bir gebeliktir umarımHayır daha bugün kan tahlili yaptırdım gitmedim henüz
Tesekkur ederim inşallah öyledirBu hafta keseyi görürsünüz, doktordan randevu alın. Hayırlı olsun sağlıklı bir gebeliktir umarım
sizinle aynı durumdayım şıan nasılsınız gördünüz mü keseyiTesekkur ederim inşallah öyledir
Evet keseyi gördüm geçen hafta 15 gün sonrasına kalp atışı için gel dedi doktorsizinle aynı durumdayım şıan nasılsınız gördünüz mü keseyi
6. Hafta şu andaŞuan kaçıncı haftadasiniz bendede kese görünmedi de ondan soruyorum
4 çok erken görünmeye bilir normaldir korkutmayın boşuna kendinizi☺4te göremedi bende randevu aldım 6. Haftaya gidicem korkuyorum bebek ya yoksa diye
Evet 4. Hafta erken biraz benimde 6. Haftada göründü zaten inşallah sizde görürsünüz bebeğinizi ☺4te göremedi bende randevu aldım 6. Haftaya gidicem korkuyorum bebek ya yoksa diye
İnşallah yarın gideceğiz doktoraEvet 4. Hafta erken biraz benimde 6. Haftada göründü zaten inşallah sizde görürsünüz bebeğinizi ☺