- 23 Aralık 2021
- 27
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi kivircikbasbas
Kızlar merhaba. Dün kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim .5535,88 olarak çıktı. Henüz doktora gösteremedim. Tecrübelerinizi ve yorumlarınızı paylaşır mısınız lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğul gebelikler olabilir bu degelrr ikiz üçüz olabilirKızlar merhaba. Dün kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim .5535,88 olarak çıktı. Henüz doktora gösteremedim. Tecrübelerinizi ve yorumlarınızı paylaşır mısınız lütfen
Değer çok yüksek çünkü kaç gün gecikti kan verdin yada gecikme yok muydu verdin kanKızlar merhaba. Dün kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim .5535,88 olarak çıktı. Henüz doktora gösteremedim. Tecrübelerinizi ve yorumlarınızı paylaşır mısınız lütfen
12, gün gecikme varDeğer çok yüksek çünkü kaç gün gecikti kan verdin yada gecikme yok muydu verdin kan
12 gün için normal12, gün gecikme var
Sizin kese görünür zatenKızlar merhaba. Dün kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim .5535,88 olarak çıktı. Henüz doktora gösteremedim. Tecrübelerinizi ve yorumlarınızı paylaşır mısınız lütfen
En son adet tarihin neydi cnm mrk ettim bide döngü zamanı hayırlı olsun ultrason da bebiş gözüküyor hayırla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et olur mu12, gün gecikme var
Bir arkadaş yüksek değer demiş de çoğul ikiz gebelik olabilir mi sizce12 gün için normal
Ederim Tabiki:) çok teşekkürler amin inşallah en son 18 kasımda regl olmuştum.En son adet tarihin neydi cnm mrk ettim bide döngü zamanı hayırlı olsun ultrason da bebiş gözüküyor hayırla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et olur mu
Pazartesi gidicem doktora ama merak ettim bekleyemedim:)Sizin kese görünür zaten
6. haftada oluyorsunuz
Gecikme bu kde cik oldygunu bilmeden yazdım gecikme zamanı yazmadigin için öyle düşündümBir arkadaş yüksek değer demiş de çoğul ikiz gebelik olabilir mi sizce
Döngü kaç gün acabaEderim Tabiki:) çok teşekkürler amin inşallah en son 18 kasımda regl olmuştum.
25 günde birdiDöngü kaç gün acaba
Daha öncelerden test filan yapmismiydin25 günde birdi
Evet evde 2 kez yaptım ilki silik çıkmıştı. İkincisini bi kaç gün sonra yaptım çift çıkmıştıDaha öncelerden test filan yapmismiydin
Hayırlı olsun , güle güle büyütün bebeğinizi.Evet evde 2 kez yaptım ilki silik çıkmıştı. İkincisini bi kaç gün sonra yaptım çift çıkmıştı
İkiz olabilir mi acabamerhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı
Benim hala düşüncem ikiz çoğul gebelik olabilir birşey dedi ni tek kese filan diyemerhaba kızlar bende bir soru sormak istiyorum doktora gittim ultrasyon ile muayene etti iki ayrı ustrasyon kagıdı verdi birinde 4+5 9.1 mm birinde 4+6 9.8mm yazıyordu bu ne anlama geliyor kan degerinde 5355 cıkmıstı
yok tek yada cift demedi burda kese var dedi gösterdi bi gülerek sonra demedi ben yüklüyüm fotosunu burayaBenim hala düşüncem ikiz çoğul gebelik olabilir birşey dedi ni tek kese filan diye