Beta hcg değeri 4 gün geciken adet

Btlemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
28
6
1
28
Adetim 4 gün gecikti erken gebelik testleri silik çizgi , ve kan sonucum <1,20 çıktı , böyle gebelik öğrenen var mı sonradan yükselir mi

Eklentiler

• IMG_2490.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2493.jpeg
    239,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_2494.jpeg
    30,1 KB · Görüntüleme: 32
kuruma çizgisi bence o benim seninkiden daha koyu çıktı ama bende kan verip baktırdım 1.20 çıktı testten kaynaklı iyi bir marka test almanı tavsiye ederim

Predictor,prodoctor,awox bunlar kolay kolay yalancı pozitif çıkarmıyor. Bu markalar çok bilinen markalar değil. Kan ne diyorsa o’dur demek düşüyor ne yazık ki. Değeriniz de negati gösteritor

Predictor,prodoctor,awox bunlar kolay kolay yalancı pozitif çıkarmıyor. Bu markalar çok bilinen markalar değil. Kan ne diyorsa o’dur demek düşüyor ne yazık ki. Değeriniz de negati gösteritor
bi şunlara bakar mısın ovülasyon testleri bunlar Picos var bende yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• IMG_5939.jpeg
    282,6 KB · Görüntüleme: 21
Adetim 4 gün gecikti erken gebelik testleri silik çizgi , ve kan sonucum <1,20 çıktı , böyle gebelik öğrenen var mı sonradan yükselir mi
Aynii durumdayimm 6 tane yaptim 3 bi markq 3 bi marka hepsi pozirifti ama kan verdim negatif çıktı ve iki aydir tam 16 da adet oldum bu ay takvim 18 gosteriyo amq hala olmadim 17 de pembe leke geldi bidaha daa gelmedi ama ben 14 de kan vermistim ve ayin 2 kanmam oldu yumurtlamaydi diye tahmin ediyorum o yuzden erken kan vermistim suan bekliom adet olcakmisim gibi sancim var hafif kasik agrisi ve belim agriyo kalcam da ayni sekildr sacma bisey yasiyorum 1.5 yildir deniyoruz olmuyodu iki ay once doktora gittim prolaktin yuksek cikmisti dostinex verdi 3 4 hafta oldu birakali iki ay kullandim hic boyle seyler yasamamistim beklemedeyim cidden testler cok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…