Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum sayılır bu ayın 29 erken gebelik yaptım ve çok belirgin iki çizgi çıktı ayın 30 da Kan testi verdim ve beta HCG 2008.33 çıktı kaç haftaliktir acaba merak ediyorum bayramdan dolayı hastaneye kontrole gidemedim
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum sayılır bu ayın 29 erken gebelik yaptım ve çok belirgin iki çizgi çıktı ayın 30 da Kan testi verdim ve beta HCG 2008.33 çıktı kaç haftaliktir acaba merak ediyorum bayramdan dolayı hastaneye kontrole gidemedim
Gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplaniyo. Detaylarıni şuan biz bilemeyiz doktora ultrasona girdiğinde o zaman şu kadarlık gibi bişey söyleyebilir. Hayırlı olsun