- 29 Eylül 2021
- 30
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi sacmalamaa123
-
Benimde bu ay kan değerim 2.30 çıktı umitlenmistim ama yokmuş adet oldum. Ama senin var gibi geldi bana testinde hafifte olsa silik çıkmış sabah ilk idrarla tekrar dene. İnşallah vardırKızlar merhaba tahmini adet günüme 5-6 gün var ilişki günleri 16-21-26 da oldu 21 inde yumurtlama kanaması yaşadım sanırım çok hafif bugün kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim beta hcg 2,39 çıktı normalde en fazla 1.20 çıkardı doktor hiç ilgilenmedi ilaç kullanmamak için aklımdaki soru işaretleri gitsin istiyorum bu arada iki gündür sabahları ağzımda metal demir tadı hissediyorum böyle bir durum yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı acaba bu arada dün akşam erken gebelik yaptırdım bakarsanız çok sevinirim şimdiden çook teşekkür ederim
Bi gün daha bekliyip yapayım diyorum çok teşekkür ederimBenimde bu ay kan değerim 2.30 çıktı umitlenmistim ama yokmuş adet oldum. Ama senin var gibi geldi bana testinde hafifte olsa silik çıkmış sabah ilk idrarla tekrar dene. İnşallah vardır
Akşam gidebilirsem gidicem hastaneye fakat ara sıra sağ kasığıma ağrı giriyor ve çok halsiz uykusuz hissediyorumSonuç nedir canım
İnşallah bebeğin seninledir bizleride haberdar etAkşam gidebilirsem gidicem hastaneye fakat ara sıra sağ kasığıma ağrı giriyor ve çok halsiz uykusuz hissediyorum
Bi idrar testi daha yapsaydın cnmAkşam gidebilirsem gidicem hastaneye fakat ara sıra sağ kasığıma ağrı giriyor ve çok halsiz uykusuz hissediyorum
Elimde hiç kalmadı işten dönerkende hiç denk gelmedim canım sol kasığımda ağrı fazlalaştı düz yatamıyorum tabi bazende sağda ıluyor ağrı acaba kist falan mı oldudaBi idrar testi daha yapsaydın cnm
Değildir İnşallah bebistendir. Acile gitcem diyodunElimde hiç kalmadı işten dönerkende hiç denk gelmedim canım sol kasığımda ağrı fazlalaştı düz yatamıyorum tabi bazende sağda ıluyor ağrı acaba kist falan mı olduda
Eşim uyuyor uyanırsa gidicez inşallah bu ağrıyla araç kullanamamDeğildir İnşallah bebistendir. Acile gitcem diyodun
Hadi bakalım güzel sonuc yazarsın İnşallahEşim uyuyor uyanırsa gidicez inşallah bu ağrıyla araç kullanamam
Anlamadigim birsey var 2.39 da hamilelik naisl oluyor 5 in alti negatif d’élan degilmiKızlar merhaba tahmini adet günüme 5-6 gün var ilişki günleri 16-21-26 da oldu 21 inde yumurtlama kanaması yaşadım sanırım çok hafif bugün kasık ağrısı şikayetiyle doktora gittim beta hcg 2,39 çıktı normalde en fazla 1.20 çıkardı doktor hiç ilgilenmedi ilaç kullanmamak için aklımdaki soru işaretleri gitsin istiyorum bu arada iki gündür sabahları ağzımda metal demir tadı hissediyorum böyle bir durum yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı acaba bu arada dün akşam erken gebelik yaptırdım bakarsanız çok sevinirim şimdiden çook teşekkür ederim
Maaleseff 0.100 e düşmüş değerim iki üç gün önce kan verdim fakat hala adet olmadımBir gelişme var mı
Negatif evet ama ben hayali çiZgi gördüğüm için kan verdim 2.39 çıktı sonra 0.100 e düştmüş ama hala regl olmadım anlamadım bendeeAnlamadigim birsey var 2.39 da hamilelik naisl oluyor 5 in alti negatif d’élan degilmi
Kist olunca da bu belirtiler var çünkü bende kist varmis ultrason da gördü doktor ve bel ağrısı bacağa kadar vuruyorDeğildir İnşallah bebistendir. Acile gitcem diyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?