• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg Değeri 10.gün 633 çıktı çok mu yüksek

umutt34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2024
8
6
1
29
Arkadaşlar tüp bebek yaptırdım.5.gün embriyosu tek embriyo koyuldu.6gün kan verdim 56 ,8.gün 192, 10.gün 633 çıktı.Normalde iki günde bir 2 katı artması gerekirken 3 4 kat arttı.Böyle artıp sağlıklı bir şekilde ilerleyen var mı.Lütfen cevap verin

Kuzum belki kendi içinde bölünüp ikiz bile olmuş olabilir. Artan değerden değil artmayandan kork

İnşallah öyledir.Bilmiyorum korkuyor insan her şeye endişeleniyor.Çok çaba sarfettik maddi manevi ,insan güzel sonuçlansın istiyor.İnşallah güzel ilerler

Arkadaşlar tüp bebek yaptırdım.5.gün embriyosu tek embriyo koyuldu.6gün kan verdim 56 ,8.gün 192, 10.gün 633 çıktı.Normalde iki günde bir 2 katı artması gerekirken 3 4 kat arttı.Böyle artıp sağlıklı bir şekilde ilerleyen var mı.Lütfen cevap verin
Aynı durumu yaşıyorum iki kat değilde 4 kat arttı sizin durumunuz nedir sağlıksız mı 😔 32 den 120 oldu çatlatma iğnesi de kullanmıştım bu ay

Back
X