Bence 2 gün sonra yine test verin. Benim 4-40 ve 4 gün sonrasında 250 civarı olmuştu. Sizinki de normal artmış ama seyrine bakın.Merhaba arkadaşlar geçen ay adetimin ilk günü 29 aralıktı bu ay adet olmadım 2 gün gecikti test yaptım evde negatifti daha sonra aradan 2 gün geçti kan testi yaptırdım yani
24 Ocak beta 15.2
26 Ocak beta 41.7 değerleri muhtemelen geç döllenme galiba adetimin üstünden 3 gün geçtikten sonra kan tahlili verdim doktora gittim yükselme güzel 2-3 hafta sonra tekrar gel dedi ama burada yazılanları okuyunca insan korkuyor sizce normal mi tekrar beta vermeli miyim
Bugün tekrar gittim kan verdim değer 2341 e yükselmiş normal mi bu kadar zamanda hızlı artması sizceBence 2 gün sonra yine test verin. Benim 4-40 ve 4 gün sonrasında 250 civarı olmuştu. Sizinki de normal artmış ama seyrine bakın.
Gayet iyi benim de 250 den birsen 1700 e çıkmıştı 4 günde. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.Bugün tekrar gittim kan verdim değer 2341 e yükselmiş normal mi bu kadar zamanda hızlı artması sizce
Çok teşekkür ederimGayet iyi benim de 250 den birsen 1700 e çıkmıştı 4 günde. Sağlıkla gelsin bebeğiniz.
değeriniz gayet normal artmış internette herşeyi okuyup strese girmeyin gözünüz aydın olsun sağlıcakla kucağınıza alınMerhaba arkadaşlar geçen ay adetimin ilk günü 29 aralıktı bu ay adet olmadım 2 gün gecikti test yaptım evde negatifti daha sonra aradan 2 gün geçti kan testi yaptırdım yani
24 Ocak beta 15.2
26 Ocak beta 41.7 değerleri muhtemelen geç döllenme galiba adetimin üstünden 3 gün geçtikten sonra kan tahlili verdim doktora gittim yükselme güzel 2-3 hafta sonra tekrar gel dedi ama burada yazılanları okuyunca insan korkuyor sizce normal mi tekrar beta vermeli miyim
İnsan şüpheleniyor 41 den bir anda 2300 e çıkmasına siz tabiki daha bilgilisiniz benim ilk gebeliğim o yüzden detaylı araştırıyorum çok teşekkür ederim ilginiz içindeğeriniz gayet normal artmış internette herşeyi okuyup strese girmeyin gözünüz aydın olsun sağlıcakla kucağınıza alın
her 2 günde iki katıma çıkması sağlıklı gebelik işaret eder o yüzden iyi yapıyorsunuz gittiğinizde kesede bebekde görünür bu değerleİnsan şüpheleniyor 41 den bir anda 2300 e çıkmasına siz tabiki daha bilgilisiniz benim ilk gebeliğim o yüzden detaylı araştırıyorum çok teşekkür ederim ilginiz için
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederimher 2 günde iki katıma çıkması sağlıklı gebelik işaret eder o yüzden iyi yapıyorsunuz gittiğinizde kesede bebekde görünür bu değerle
sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah rica ederimİçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim