- 3 Kasım 2022
- 1.079
- 569
- Konu Sahibi Papatyam000
8 mayis aksami 15.3 olan degerim 11 mayista 32.3 iyimi kizlar yoksa dusuk mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hafta bekle böyle her iki güne bir gitme kendine eziyet edersin güzel ama bekle8 mayis aksami 15.3 olan degerim 11 mayista 32.3 iyimi kizlar yoksa dusuk mu
Evet cok haklisin doktorda gelip kan vermene gerek yok kan gelmedigi surece cok agri olmadigi surece sikinti yok dedi ama bi korktum daha yuksek bekliyordumBir hafta bekle böyle her iki güne bir gitme kendine eziyet edersin güzel ama bekle
Aslında 2-3 günde iki kat artması yeter diyorlar. yeterli gibi8 mayis aksami 15.3 olan degerim 11 mayista 32.3 iyimi kizlar yoksa dusuk mu
Bir hafta sabret böyle yorulursunEvet cok haklisin doktorda gelip kan vermene gerek yok kan gelmedigi surece cok agri olmadigi surece sikinti yok dedi ama bi korktum daha yuksek bekliyordum
Adetinizde gecikme var mı ya da kaç gün kaldı8 mayis aksami 15.3 olan degerim 11 mayista 32.3 iyimi kizlar yoksa dusuk mu
Adetin 4 gunumdeyim normalde bu gunlerde hastayim iylesmem lazim yarinAdetinizde gecikme var mı ya da kaç gün kaldı
Dimi ben daha fazla bekiyorum abartiyorumCnm iki günde 2 kat artıyor sadece
Bir hafta sabret böyle yorulursun
AynenDimi ben daha fazla bekiyorum abartiyorum
Bugun hafif kanamam kahvrengi pembe flan gibi birsey oldu hastaneye gittim keseye baktilar birsey görmediler kan verdim beta hcg 431 cikti neden boyle oldu anlamiyorumSonucunuz ne oldu acaba ?
Tabiki bende biliyorum ben kahverengi ve pembe akinti yüzünden gittimBu değerlerde kese görülmez zaten 2 gün sonra tekrar baktırın betaya
Yerleşme kanaması olabilir. İki günde bir kan verip beta takibi yapin. Kanı aynı saatte ve aynı laboratuvara vermeye çalışın. İki günde bir değerinizin az az yüzde 60 artması gerekirTabiki bende biliyorum ben kahverengi ve pembe akinti yüzünden gittim
Canim vala az once acileden geldim doktor dusuk tehlikesi olabilir dedi ilac yazdi iki gun sorna tekrar gel kan ver dediYerleşme kanaması olabilir. İki günde bir kan verip beta takibi yapin. Kanı aynı saatte ve aynı laboratuvara vermeye çalışın. İki günde bir değerinizin az az yüzde 60 artması gerekir
Sorna nasil oldu canim ne ilaci verdi doktor snaHer kanama düşük tehlikesi olarak geçer. Benim de 5. Haftamda kanamam olmuştu. Dediğiniz gibi ilaç verip bol bol dinlenin demişti
Progesteron vardı. Bir de düşük önleyici iğne yaptı. Bir hafta kadar lekelenme devam etti. Sonrasında kesildi. O zamandan beri lekelenme olmadı şükür. Progestani da 3 ay dolana kadar kullandım. Şu anda 17 haftalık çok şükür inşallah size de bebeğe de bir şey olmayacaktırSorna nasil oldu canim ne ilaci verdi doktor sna
Amin İnsallah canim cokkk tesekkur ederim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallahProgesteron vardı. Bir de düşük önleyici iğne yaptı. Bir hafta kadar lekelenme devam etti. Sonrasında kesildi. O zamandan beri lekelenme olmadı şükür. Progestani da 3 ay dolana kadar kullandım. Şu anda 17 haftalık çok şükür inşallah size de bebeğe de bir şey olmayacaktır
Hatta hastaneye gittiğimde ayıptır söylemesi iki ped dolmuştu ve baya bildiğin kırmızı kandı. Akıntı falan da değildi. Çok şükür şu an hiçbir sıkıntısı yok. Ama sonrasinda hep yattım. Siz de istirahat edin. Yormayın kendiniziAmin İnsallah canim cokkk tesekkur ederim allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah