beta hcg de hamilelik en erken ne zaman anlaşılır

haver87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
187
0
46
İstanbul
slm arkadaşlar en son adetim 19 ocakta idi; bi sonra ki adetim ayın 16 sında olacak (inşallah olmaz) yumurtlama dönemimden sonra beta hcg testi yaptırdım 6 ocakta sonuç negatif çıktı acaba daha erken mi kanda gözükmesi için; bileniniz var mı varsa yardımcı olsun lütfen daha önce düşük yaptım anne olmak istiyorum hepiniz gibi bende

Canım benimde 10 şubat adet zamanım ama henüz gelmedi bugün gebelik(idrar) testi yaptım negatif çıktı ne zaman çıkar ki acaba? Hiç adet olcak gibide hissetiyom kendimi...İnşallah ikimizde iyi haber alırız:)

inşallah canım ama ben hamile olduğumu sanmıyorum erken mi bilmiyorum ama dediğim gibi yumutlama dönemimden sonra beta tahlili verdim negatifti yoktur heralde bende inşllah sen hamişsindir canım:) idrar tahlilinde çıkmıyor hemen o yanıltmasın seni canım benim ilk bebeğim (düşük yaptığım) bebeğim idrar tahlilin de çıkmamıştı kan tahlili ver istiyorsan

kimse cevap yazmadı dikkate alıp da ama merak edip de bakanlar olursa diye araştırıp bulduğum sonuçları yazayım beta hcg en erken döllenmenin 9.-10. günü belli olurmuş yani beklenen adet tarihinden 5-6 gün önce kanda çıkabiliyormuş yani anlayacağınız ben baya erken yapmışım

Haver canım oncelıkle ınsallah hamılesındır dıyorum. Sonraaa bence yaptrmak ıcın erken olabılr canım nıe kendıne ezıyet edıosun? Gec dollenme dıyee bısey varyaaaa ısteee o cok fena basıma geldı adetm 1 hafta gectıı kanda deger 48 cıktı yanı yumrtlama donemımde dollenme olsydı 1 hafta gectkten sonra keseyı bıle gorebılrdım belkı ama 10 gn degerım yukselsınde keseyı gorelım dıye bekledım oda cok zor bı surec yukselckmı dıye beklemek en ıyısıı adet gectıyse 1 hafta sonra baktrmak canım ALLAH gonlune gore versın.

Merhaba canım, galiba daha bir kaç zamandır bebek istemeye başlamışsın olmayacak mı diye endişelisin ve o yüzden bu kadar erken davranıp acaba hamilemiyim diye daha vakti geçmeden test yapmışsın. Ama böyle yaparsan kendine zarar verirsin zamana bırak, adetin geçerse öyle test yap, bebek beklemek uzun ve sabır isteyen bir iş daha başında sabırsız davranma, seni gören, istediklerini sen istemeden de bilen ve bilen bir Rabbin-m var. Ona güven ve dua et, bi sorun varmı diye de doktora git boş boş beklemek istemezsen. Yinede merakını az da olsa gidermek için söyleyim kan tahlili döllenmeden 10-12. günde belli oluyor, yani buda zaten nereden baksan adet olman gereken tarihlerle hemen hemen aynı zamanda olur. Öpüyorum canım, hoşçakalll

benim de regli günüm bugündü olmadım... Acaba hamilemiyim? İdrar testinden çıkarmı? yarın sabah yapsammı ki? Allahım herkeze hayırlısını versin...

ahhh canım beniimm böle yazmakta haklısın durumumu daha önce belirtmedim sabırsızlıktan değil canım yaklaşık 4 ay önce düşük yaptım ve beta değerim uzun süre düşmedi yani takip ediliyordu en son 0.5 çıkmıştı doktorum 0.0 ı görelim dedi o yüzden erken verdim..Açıkçası verirken bi umudum vardı belki tekrar hamiş kalmışımdır diye ama erken olduğunu da tam kestiremedim baya erkenmiş heralde:) daha adetime 5 gün var hala umudum var RABBİM büyüktür neyi ne zaman vereceğini bizden ii bilir ama bi kez düşük yapınca anneliği az da olsa tadınca insan o duyguları tekrar tatmak istiyor işte:)

slm kanda herkezin aynı zamanda belli olmaz canım benim son adetim 25eylüldü 20ekimde kan tahlili yaptırdım cıkmadı. bende hamile deyilim diye düşündüm çünkü hemşireye sordum hamile olsan belli olurdu dedi ama 11kasımda idrar tahlili yaptırdım idrarda çıktı şaşırdım doktora gittiğimde sordum bazen öle olabiliyomuş kişiden kişiye değişiyomuş Allah bebek isteyen herkeze nasip etsin.

merhaba,

ben de 20 Kasım'da son adetimi görmüştüm ama 21 Aralık'ta öğrenmiştim hamile olduğumu.
Kişinin Beta Hcg hormonlarına göre değişiyor bu durum.
Çünkü yapılan testte değer aralıkları çok yüksek o yüzden gönlünü ferah tut
istersen tam bir ay bekle, ondan sonra yaptır.

tam da benim durumum sizin yaşadğnız gibi. yumurtlama gününden 2 gün sonra hcg testi yaptırdım. 0,1 çıktı. çok düşük yani bir hafta sonra sonucu gösterdim doktor adet olacaksın hamile değilsin dedi. oysa ki testi yaptırdığım gün sonraki adetime 12 gün vardı. kanda nasıl hamile olmadığım çıktı anlamadım. şu an ise 6 günüm var adetime hala merakla bekliyorum. hala umudum var.... umarım olur...

21 haftalik gebelik cikar ama dimi arkadaslar supeleniyorum kendimden adet gormeme ragmen ama beta hcg <2 cikti hamile degilim anlasilan adet gorup cocuk doguran arkadasim oldu ondan supelendim kendimden de yani adet gormusun suphe niye demeyin diye aciklama yaptim :)

21 haftada nerdeyse anne ben burdayım der yok hamilelik sende

SELAM KIZLAR, ACABA BENDE HAMİLEMİYİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM PEK SANMIYORUM ASLINDA AMA YİNE DE AKLIMDA KÜÇÜK DE OLSA Bİ SORU İŞARETİ VAR. SON ADET TARİRİHİM 31 TEMMUZDU. NORMALDE 28 GÜNE BİR ADET OLURUM VE DÜN KANAMAM OLDU AMA YOĞUN DEĞİL ADET GİBİ VE KASIKLARIM AĞRIDI BENDE BUGÜN ACİLE GİTTİM. KAN TESTİ YAPTI GEBELİK YOK ADETİN ERKEN GELMİŞ OLABİLİR DEDİ. AMA HİÇ HELE Kİ 9 GÜN ERKEN GELMEZDİ. BU AY HAMİLELİK ŞÜPHEM DE VARDI AMA YOK DEDİ. YİNE DE BİR UMUT DİYORUM ŞİMDİ. KAN TESTİNDE ERKENSE O YÜZDEN ÇIKMAMIŞ OLABİLİR Mİ TECRÜBELİ ARKADAŞLAR ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…