• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 😢

SimgeEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
265
102
33
25
Merhaba kızlar bu buruk sevinci anlatacağım size. Benim son adet tarihim 27 Eylül. Bende adetin ikinci günü yani 29 Eylülde doktora gittim günde iki kere yemek üzere iki kutu klomen verdi bana daha sonra yumurtanın geliştiğini 20 mm olduğunu söyledi. Çatlama iğnesi verdi.9 Ekim cuma günü iğneyi vurdum.daha sonra çok fazla miğde bulantısı ve halsizlik yaşadım evde gebelik testinde pozitif sonuç aldım ilkine inanmayıp ikinci bir test yaptım. Oda aynı şekilde çıktı. Kanda Beta hcg baktırdım 10,538 çıktı. İki gün sonra tekrarlanması gerektiği söylendi bugün yaptığım test 3.880 çıktı.akil alır gibi değil neden böyle çıktı bilgisi olan yazabilirim mi....

Merhaba kızlar bu buruk sevinci anlatacağım size. Benim son adet tarihim 27 Eylül. Bende adetin ikinci günü yani 29 Eylülde doktora gittim günde iki kere yemek üzere iki kutu klomen verdi bana daha sonra yumurtanın geliştiğini 20 mm olduğunu söyledi. Çatlama iğnesi verdi.9 Ekim cuma günü iğneyi vurdum.daha sonra çok fazla miğde bulantısı ve halsizlik yaşadım evde gebelik testinde pozitif sonuç aldım ilkine inanmayıp ikinci bir test yaptım. Oda aynı şekilde çıktı. Kanda Beta hcg baktırdım 10,538 çıktı. İki gün sonra tekrarlanması gerektiği söylendi bugün yaptığım test 3.880 çıktı.akil alır gibi değil neden böyle çıktı bilgisi olan yazabilirim mi....
Kimyasal gebelik olabilir tahmini regl olacaksın yakın zamanda

Kimyasal gebelik geçiriyorsun , kan testi yaptırmış olmasan fark etmeyecektin bile. Çoğu kadın farkında olmadan yaşıyormuş bunu

Düşmüş epey. Yükselmesi daha kötü. O zaman dış gebelik var demektir. Kimyasal çok daha iyidir. Yakında adetiniz de gelir.
İnternette araştırdım çatlama iğnesi bu seviyeye getirebilir diyor yani iğnenin etkisi olabilirmiş

İnternette araştırdım çatlama iğnesi bu seviyeye getirebilir diyor yani iğnenin etkisi olabilirmiş
Düşmesi sorundur her zaman. İlk çıkan değerin iki günde bir iki kat artması gerekir. Değer düşüyorsa sorunlu gebeliktir.

Çatlatma iğnesi nden kaç gün sonra kan verdin

9 ekimde zaten iğne vurulmuşsunuz. Ne gebeliğinden söz ediyor arkadaşlar anlamadım?😂 Çatlatma iğnesinin içinde hcg var yani hamilelik hormonu sizi o yanıltmış oysaki içinde de yazıyor 10 günden önce test yapmayın diye...
24 ünde adet olmazsanız testi tekrarlayın

Kan değerleri adetiniz gecikince doğru sonuç verir suanki sonuç anlamsız zaten tedavi olduğunuz için degeler byle cikablr daha adetibize on gün var on gün sonra beta HCG baktirn hatta bikac gün de geçmesi lazım

Çatlatma iğnesinin etkisi anca geçiyodur 3,4 gün sonra tekrar kan verin

9 ekimde zaten iğne vurulmuşsunuz. Ne gebeliğinden söz ediyor arkadaşlar anlamadım?😂 Çatlatma iğnesinin içinde hcg var yani hamilelik hormonu sizi o yanıltmış oysaki içinde de yazıyor 10 günden önce test yapmayın diye...
24 ünde adet olmazsanız testi tekrarlayın
Teşekkür ederim yani hâlâ bir şansım var demek oluyor bu 🙇

Kan değerleri adetiniz gecikince doğru sonuç verir suanki sonuç anlamsız zaten tedavi olduğunuz için degeler byle cikablr daha adetibize on gün var on gün sonra beta HCG baktirn hatta bikac gün de geçmesi lazım
Umarım bidahaki yaptığımda güzel sonuç alırım teşekkür ederim

Çatlatma iğnesinin etkisi maksimum 12 günde geçiyormus, iğnenin etkisinden bu degerleriniz.. Doktorunuzun bunu gözardı etmesine şaşırdım 2 gün sonra tekrar test yaptırması saçma olmus

Teşekkür ederim yani hâlâ bir şansım var demek oluyor bu 🙇
Var tabiki ama gebelik geçirmediniz ne kimyasal ne dış. O konuda bi hem fikirleşelim 😄 kanda döllenmenin 10. Gününden önce belli olmuyor iğne vurulduğunda bu sonuçlar yanıltıcı olabildiğinden 14. Güne hadi 13 e kadar beklemeniz lazım

Back