Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen transfer günü hariç 10. Gün bu şekilde olduCanım ben bu şekilde olmadım ama, 5üstü pozitif derler, geç yerleşme döllenme olmuş ola bilir.
Transfer günü hariç 10.gün mü? Geç tutunmuştur belki
İki gün sonra bir daha test yaptır bence
Dayanamayıp yarın yine vereceğim sabah.Geç döllenme olmuş ola bilir işi gün arayla tekrarlayın kan testini
Canım benimde 9.gun beta 9.41 geldi iki gün sonra tekrar verdim 19 geldi sonra düştü kimyasal gebelik oldu insallah yükselir ama 9 ve 10.gun en az 50-60 bekliyolar5. Gün embryosu bugün 10. Günüm beta HCG 8.1 geldi .
bu şekilde olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz![]()
Evet çok umut yok malesef kimyasala dönecek gibi duruyor bakalım kaç çıkacak yarinCanım benimde 9.gun beta 9.41 geldi iki gün sonra tekrar verdim 19 geldi sonra düştü kimyasal gebelik oldu insallah yükselir ama 9 ve 10.gun en az 50-60 bekliyolar
Sonucunuz belli miDayanamayıp yarın yine vereceğim sabah.
Artıyor mu düşüyor mu onu görürüm en azından .
Yine artarsa sonraki gün tekrar veririm
Bir umut arıyor işte insan .
Belki çok geç tutundu bilmiyorum mucize olur belki![]()
Doktorla konuştum yarından sonra tekrar test vermemi söyledi .Sonucunuz belli mi
Benim de düşük 22Doktorla konuştum yarından sonra tekrar test vermemi söyledi .
ama ben yarın vereceğim .
Sağlık ocağında yapttirmistim dün sabah. orda 12.6 çıktı .aynı gün özel hastanede 8.1 cikmisti .
Doktor çok sağlıklı durmuyor ama takip edelim dedi .
Kaçıncı günün peki?Benim de düşük 22
Bana da tekrar vermemi istedi
Ya mucizelerde oluyor belli olmuyor ki 2021 yılında arkadaşım tüp bebek yaptı benim değerim ondan daha yüksekti 57 -58 arasiydi di benim düştü .onun 23 falandı sonraki değerini bilmiyorum ama 23 le başlamisti .aynı anda transfer olmuştuk o sağlıkla kızını kucağına aldı mucize gerçekten .Benim de düşük 22
Bana da tekrar vermemi istedi
Ama daha 8. Günün erken . o 2 günde bile çok katlayabiliyor tutunacaksaTransferimin 8. Günü senin
Bel agrimdan anlamıştım ben zaten bişeyler pozitif gibi diyordum eşime .Senin bel ve kasik agrin var mi
Bel agrimdan anlamıştım ben zaten bişeyler pozitif gibi diyordum eşime .
Hatta bu bel ağrısıyla pozitif olmasi lazım diyordum .
Çünkü benim belim ağrımaz normalde diğer negatiflerimde de agrimadi.
Kasık agrimda hafif hafif yokladı hep şiddetli agrimadi şuan da öyle bı hafif var gibi bı yok gibi .
Lekelenme vs. Bişey de yok
Önceki negatiflerimde kasıklarım çok fena ağrıyor oluyordu .
Bugün vermedim yarın verecegim ben.Bugün kan verdiniz mi. Benim ilk gebeliğim de 22 çıkmıştı kimyasala döndü . Vereceğiniz değer bir önceki günün 2 katı olmalı
Kaçıncı gündeBugün kan verdiniz mi. Benim ilk gebeliğim de 22 çıkmıştı kimyasala döndü . Vereceğiniz değer bir önceki günün 2 katı olmalı