Beta Hcg cok az yukseliyor

Ogretmen0606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
60
157
43
38
11 Mart 88, 13 Mart 118, 15 Mart 108, 18 Mart 217, 20 Mart 274, 25 Mart 498. Değerlerim çok az yükseliyor. 18 Martta adet gördüm. Ama değerlerim halen az az yükseliyor. Doktor diş gebelik olabilir. 2 günde bir kan değerlerine bakmamız lazim dedi. Sonuçları boyle olup bebeğine kavuşan var mi?

Adet olunca değerlerim düşer diye bekledim. 1 hafta oldu adet olalı doktor da adetten sonra değerler düşer dedi ama yükselmeye devam ediyor az da olsa

Zaten iki günde bir kan testi veriyorum. İhmal etmiyorum. Tam umutsuzluğa kapılıyorum değerler tekrar yükseliyor. İnşallah diş gebelik degildir😅😅😅

Şimdi doktordan çıktım. Dış gebelik görünmüyor ama sağlıklı bir gebelik değil gibi dedi. Cumaya kadar bekleyelim değerlerin normal artmazsa cuma müdahale edelim dedi

Dun acil yatırdılar beni kesin diş gebelikmis. Yarin sabah iğne vuracaklar en az 1 hafta yatis verdi doktor. İğne ile düşmezse tüpümün birini alacaklarmis. Dua edin ne olur

Dun acil yatırdılar beni kesin diş gebelikmis. Yarin sabah iğne vuracaklar en az 1 hafta yatis verdi doktor. İğne ile düşmezse tüpümün birini alacaklarmis. Dua edin ne olur
Değeriniz düşük sanırım kolayca atlatırsınız inşallah geçmiş olsun benim 530 du tek iğne ile 1 haftada sonlanmıştı :)

3 gün önce iğne yapıldı. Değerlerim bugün 490dan 230a düşmüş. Taburcu ettiler. 3 gün sonra tekrar bakacaklar. Değerlerim kaç güne sıfırlanır? Bir de iğneden sonra ne kadar korunmak gerekiyor?

3 gün önce iğne yapıldı. Değerlerim bugün 490dan 230a düşmüş. Taburcu ettiler. 3 gün sonra tekrar bakacaklar. Değerlerim kaç güne sıfırlanır? Bir de iğneden sonra ne kadar korunmak gerekiyor?
Benim değerim 4 binlerce kadar çıkmıştı dış gebelikte benim 1 ayda sıfırlanmıştı ama tek dozla çünkü o iğne bana dokunmuştu ve ayrıca 6 ay kesin korunma verildi bana kemoterapi iğnesi olduğu için vurulan iğne

6 ay korunmak gerekiyor en az benim değerlerim cok düşüktü 20 cıktı sonra 18 oldu 30 oldu derken 40 da iğne yapıldı

İğneden sonra 1 hafta geçti. İğneden 3 gün sonra 490dan 230a düşmüştü. 3 gün daha geçti değerin yine 230. Hic düşmemiş. Bu normal mi?

Back
X