Beta HCG bir yukseldi bir düştü

Reginaphalange2

🐣
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
265
157
18
İlk başta 5 değeri beni çok mutlu etmişti acaba var mı diye ama iki gün sonra tekrar test verdiğimde 1,20 sonunu çıktı ve ertesi gün olmadan adetim oldu. Sizce neden böyle bir yukseme ve düşüş oldu normalde regl 5 6 gün sürer benim ama bu 4 gün sürdü

Malesef kimyasal gebelik olismus iki defa basima geldi
Bir diğer arkadaş da küçük beşten yazmis ama diğer değerde 1 verip neden diğerinde 5 küçük versin bende bunu düşündüm. İnanin eğer dediğiniz gibi kimyasal bir gebelikse bu beni çok mutlu eder çünkü hiç kalmama ihtimali çok üzüyor insanı Allah doğru zamanı bekliyor ve biliyor. Bu bir şükür sebebi en azından benim için. İnşallah dediginiz gibi kimyasal bir gebelik durumudur

Yani benim ilk 80 cikmisti sonra 68 e dustu sonra bes lere kadae dustu daha sonra sifirlaniyor adetle kendini atıyor. Bu hamile kalabildiginiz gosterirm malesef benim iki defa basima geldi. Suan yine suphelerim var insallah ucuncusu olmaz..kimyasaldan sonra hamile kalmaniz kolaylasir vucut kendini yeniliyormus o yuzden ovulasyonu takip ederek mutlaka en kisa surede deneyin. Rabbim bugunun yuzu suyu hurmetine hepimize saglikli ve hayirli evlat nasip etsin.

Diğerinde de 1 vermemiş 1'den küçük demiş. Bazı lablar çok küçük değerleri ölçemiyor, bazısında 0.100 görürsünüz bazısında >5 görürsünüz o anlamda yazdım. Umarım yakın zamanda pozitifi görürsünüz. Ne zamandır deniyorsunuz

kimyasal olmuş canım 5 ve üzeri gebelik diğer ay inşallah güzel haberi alırsın

İnşallah bu güzel bir şey ve isteyen herkesin yaşaması dileğiyle sağlıklı evlatlarımız olsun

Ben de bunu bir kadın doğum doktoruna söyledim bir de eczacı olan iki arkadaşımla gorusmustum onlar değere bakıp olabilir çok sınırda demişlerdi. 4 aydır bir deneme sürecindeyiz. İlk zamanlar migren ilacı kullandığım için birkaç ay düşünmemiştik ilaçlar bittikten ve vücuttan atıldıktan sonra denemeye karar verdik. Güzel bir haber inşallah bizi mutlu edecek yorumlarınız için teşekkür ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…