- 18 Mayıs 2021
- 13
- 6
- 37
-
- Konu Sahibi Emilyinparis
0.26 ile arkadaşım öğrendi kimyasala döndü. Benim 0.86 olup adet olmuştum.Merhaba kızlar
Pcos hastasıyım, 2 ay önce duphaston kullanarak adet olabildim. 2 aydır hiç adet olmadım ama 1 hafta önce Baş dönmesinden şüphelendim. İlk çocuğumda bebeğin rahime yerleşmesi esnasında yani ilk gün ve ikinci gün baş dönmesi olmuştu sonradan anlamıştık onun yerleşme esnasında olduğunu. Ben de erken dönem idrar testi yaptım negatif çıktı. Sonra kan verdim. Asıl kafam orada karıştı 0.46 çıktı beta HCG. Normalde 5 altı negatif biliyorum. Ama aynı laboratuarda 2 ay önce yaptırdığım testte >0.100 değeri çıkmıştı. O kesin megatifti. Şimdi bu çıkınca bir umutlandım açıkçası. Doktorum 4-5 gün sonra bir daha bakalım beta dedi. Ama 4-5 gün nasıl geçecek bilmiyorum :) Aranızda benim gibi olup sonradan hamile çıkan var mı?
Anladım cevabınız için çok teşekkürler Sonradan yükselir mi umuduyla sordum keşke olda diye. İlk testin üzerinden 2 gün geçti Yarın sabah tekrar kan testi yaptıracağım. Yine de kafam netleşsin diye Sonucu merak ediyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsincanım bende pazar günü yaptırdım adet olmamıstım 2,5 ay önce ki kürtajdan sonra 1,20 cıktı ama maalesef negatif bugünde söktürücüyle adet oldumyani 5 'in altı her şekilde negatif
Anladım cevabınız için çok teşekkürler Sonradan yükselir mi umuduyla sordum keşke olda diye. İlk testin üzerinden 2 gün geçti Yarın sabah tekrar kan testi yaptıracağım. Yine de kafam netleşsin diye Sonucu merak ediyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsincanım bende pazar günü yaptırdım adet olmamıstım 2,5 ay önce ki kürtajdan sonra 1,20 cıktı ama maalesef negatif bugünde söktürücüyle adet oldumyani 5 'in altı her şekilde negatif
Ya öyle mi ? Benim de büyük ihtimal yarın negatif çıkacak o zaman. Yarın test yaptıracağım. Sonucu yazarım0.26 ile arkadaşım öğrendi kimyasala döndü. Benim 0.86 olup adet olmuştum.
İsteyen tüm kadınlara nasip olsun inşallah. Keşke her isteyen hemen hamile olsaAnladım cevabınız için çok teşekkürler Sonradan yükselir mi umuduyla sordum keşke olda diye. İlk testin üzerinden 2 gün geçti Yarın sabah tekrar kan testi yaptıracağım. Yine de kafam netleşsin diye Sonucu merak ediyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Ya öyle mi ? Benim de büyük ihtimal yarın negatif çıkacak o zaman. Yarın test yaptıracağım. Sonucu yazarım
Beta bidaha baktırdınız mı merak ettim benm adet geçeli neredeyse 10 gün olucak idrar negatif çıktı hep dün adet olamıyorum diye gittim dra kanda gebelik testi yaptı ben sonucu akşam e nabızdan gördüm 5.3 çıkmış ama bu sabah lekelenmem başladı sanırım adet geliyorMerhaba kızlar
Pcos hastasıyım, 2 ay önce duphaston kullanarak adet olabildim. 2 aydır hiç adet olmadım ama 1 hafta önce Baş dönmesinden şüphelendim. İlk çocuğumda bebeğin rahime yerleşmesi esnasında yani ilk gün ve ikinci gün baş dönmesi olmuştu sonradan anlamıştık onun yerleşme esnasında olduğunu. Ben de erken dönem idrar testi yaptım negatif çıktı. Sonra kan verdim. Asıl kafam orada karıştı 0.46 çıktı beta HCG. Normalde 5 altı negatif biliyorum. Ama aynı laboratuarda 2 ay önce yaptırdığım testte >0.100 değeri çıkmıştı. O kesin megatifti. Şimdi bu çıkınca bir umutlandım açıkçası. Doktorum 4-5 gün sonra bir daha bakalım beta dedi. Ama 4-5 gün nasıl geçecek bilmiyorum :) Aranızda benim gibi olup sonradan hamile çıkan var mı?
Merhaba acaba sizin sonucunuz ne oldu, bende de kanda hcg 5 çıktı ilk defa 5i görünce şaşırdım hep 0 yada 1.2 çıkınca doktorunuz ne dediBeta bidaha baktırdınız mı merak ettim benm adet geçeli neredeyse 10 gün olucak idrar negatif çıktı hep dün adet olamıyorum diye gittim dra kanda gebelik testi yaptı ben sonucu akşam e nabızdan gördüm 5.3 çıkmış ama bu sabah lekelenmem başladı sanırım adet geliyor
Regl oldum cnm hemde çok yoğun sanırım kimyasal gebelik geçirdim daha öncede olmuştuMerhaba acaba sizin sonucunuz ne oldu, bende de kanda hcg 5 çıktı ilk defa 5i görünce şaşırdım hep 0 yada 1.2 çıkınca doktorunuz ne dedi
Adet oldunuzmuMerhaba kızlar
Çok geç cevap yazabildim ama siteye girmiyorum ne zamandır. Evet o ay adet oldum. Ama sonradan gebe kaldım o da kimyasal düşük olduAdet oldunuzmu