• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG bakar mısınız

minel Serra annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
68
24
3
33
12 Eylül adet olmam gerekiyordu olmadım
14 ünde bta 28 çıktı
16 sında 20
17 sinde kanamam başladı
Kanama 22 sinde bitti
İlk ilişki 26 sında oldu
29 u test verdim hormon testi beta HCG 0.5 ti
3 Mart ilişki oldu
4 Mart test yaptım boş
5 Mart test yaptım boş
10 Mart test silik çıktı
11 Mart kan verdim 49.16 çıktı
Akşam test yaptığımda dünden daha koyuydu
Şuan ben gebelik haftası hesaplarsam hangi günden saymalıyım beta HCG güzel yükselir mi bu bilgilere göre yoksa güzel bir değer mi
Kızımda ilişki sekizinci günü betam 8.60 tı şuan kızım yaşına girecek çok şükür
Biraz uzun oldu sabrınız için teşekkür ederim

Eylülden Mart'a nasıl atladık. Bu kadar sık aralıklarla test yapmayın bıraz bekleyin. Bır önceki kimyasal olmuş. Sımdı deger katlamasını takip edin haftası ultrasonda anlasılır.

Beynim yandı yeminle neden bu kadar sık tahlil veriyorsunuz evet isterken insanin tek dusundugu o oluyo ama boyle de hic saglikli degil

Eylülden Mart'a nasıl atladık. Bu kadar sık aralıklarla test yapmayın bıraz bekleyin. Bır önceki kimyasal olmuş. Sımdı deger katlamasını takip edin haftası ultrasonda anlasılır.
Son adet tarihim 18 eylül adetim 4 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı bugün 5. Gün beta hcg verdiğim sonuç 1763 çıktı sizce nasıl

12 Eylül adet olmam gerekiyordu olmadım
14 ünde bta 28 çıktı
16 sında 20
17 sinde kanamam başladı
Kanama 22 sinde bitti
İlk ilişki 26 sında oldu
29 u test verdim hormon testi beta HCG 0.5 ti
3 Mart ilişki oldu
4 Mart test yaptım boş
5 Mart test yaptım boş
10 Mart test silik çıktı
11 Mart kan verdim 49.16 çıktı
Akşam test yaptığımda dünden daha koyuydu
Şuan ben gebelik haftası hesaplarsam hangi günden saymalıyım beta HCG güzel yükselir mi bu bilgilere göre yoksa güzel bir değer mi
Kızımda ilişki sekizinci günü betam 8.60 tı şuan kızım yaşına girecek çok şükür
Biraz uzun oldu sabrınız için teşekkür ederim
Merhaba benimde adetin geciktiği 3. Gün 262,7 normal mi sizce

Merhaba bende regli günü 5 kasımda beta 181 çıktı ama takip yaptırmadım bugün 6.gün tekrar test yapsam mı çarşamba doktor kontrolü var. 2 günde bir arttığını düşünerek anlayabilir miyim

Kızlar merhabalar ben 8 Kasım çarşamba günü özelde aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı bugün 5.günüm sabah kalktığımda aşırı mide bulantım vardı 2 defa çıkardım eşim de hemen doktora gidelim dedi devlet acile gittik kan aldılar beta hcg 30.8 çıktı bir kaç gün sonra tekrar kan ver dedi doktor sizce yükselir mi değer 5 günde çıkar mı hemen ki gebelik yardım lütfeeennn 🥹🥹

Back