Adetim gecikmesinin 7.gunundeyim .4.gununde kaset test yaptım silik çizgi çıktı 5.gunde tekrarladim hafif silik çizgi çıktı zaten önceki konumda da var .bugün kan vermeye gittim hastaneye beta hcg <2.30 çıktı çok üzüldüm gerçekten bu değerden yükselip gebeliği devam eden yada doğum yapaniniz var mı acaba? Rica etsem cevaplar mısınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcg bakar mısınız?
- Konu Sahibi Lutfiye81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik hamilelik belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Kasım 2021
- 5.150
- 6.366
- 148
- 31
Bugün idrar testini tekrarladiginizda oda negatife dönmü
Yarın insAllah tekrarlayacagim ama gerçekten çok üzüldümBugün idrar testini tekrarladiginizda oda negatife dönmüş mü?
- 24 Kasım 2021
- 5.150
- 6.366
- 148
- 31
İdrar da çıkıp kanda çıkmaması mümkün değil pek, çünkü önce kana sonra idrara geçiyor diyorlar, isterseniz bir doktora gidin, kimyasal geçirmiş olabilirsiniz diye düşündüm yada belki kan verdiğiniz yerde problem var , idrar da tekrar bakın hala varsa başka yere kan verin, inşallah umdugunuz gibidir, üzülmeyin herseyin vakti var
Çok teşekkür ederim yapcak bir şey yok maalesef çok saçma testte çıkıp kanda çıkmaması enfeksiyonun varmış azıcık ondan çıkmış olabilir mi acaba dedim ama kaset test yaniltmaz benceİdrar da çıkıp kanda çıkmaması mümkün değil pek, çünkü önce kana sonra idrara geçiyor diyorlar, isterseniz bir doktora gidin, kimyasal geçirmiş olabilirsiniz diye düşündüm yada belki kan verdiğiniz yerde problem var , idrar da tekrar bakın hala varsa başka yere kan verin, inşallah umdugunuz gibidir, üzülmeyin herseyin vakti var
- 24 Kasım 2021
- 5.150
- 6.366
- 148
- 31
Enfeksiyondan olmaz ya idrar testini pozitif çıkarmaz bence, herseyde bi hayir vardırÇok teşekkür ederim yapcak bir şey yok maalesef çok saçma testte çıkıp kanda çıkmaması enfeksiyonun varmış azıcık ondan çıkmış olabilir mi acaba dedim ama kaset test yaniltmaz bence
Umarım hayırlısı olur afedersiniz ama daha demin hafif pembe kahveye dönük akıntı geldi enfeksiyondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum daha çok sarımsı oluyor ayy o kadar zor ki Rabbim herkese şifalar versinEnfeksiyondan olmaz ya idrar testini pozitif çıkarmaz bence, herseyde bi hayir vardır
- 24 Kasım 2021
- 5.150
- 6.366
- 148
- 31
Ya belki de geç döllenme fln mi ki, yerleşme kanaması, kanamanin devamı gelmezse doktora gidin benceUmarım hayırlısı olur afedersiniz ama daha demin hafif pembe kahveye dönük akıntı geldi enfeksiyondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum daha çok sarımsı oluyor ayy o kadar zor ki Rabbim herkese şifalar versin
Kesinlikle gideceğim yarın kocaeline gidiyorum araya da tatil giriyor kaldı pazartesiye beklemek insanı öldürüyor gerçektenYa belki de geç döllenme fln mi ki, yerleşme kanaması, kanamanin devamı gelmezse doktora gidin bence
- 24 Kasım 2021
- 5.150
- 6.366
- 148
- 31
Bende zor gebelik elde edenlerdenim, vaktini bekliyor emin olun vakti gelince geliyor bebisler, bide sağlıklı olması çok önemli sağlıksızsa düşmesi gerekiyorsa da düşüyor, anne için çok zor bence de ama öyle, hakkınızda hayırlısı olsun.Kesinlikle gideceğim yarın kocaeline gidiyorum araya da tatil giriyor kaldı pazartesiye beklemek insanı öldürüyor gerçekten
Amin çok teşekkür ederim Rabbim analı babalı büyütsün bahtı ömrü güzel olsun inşAllahherşey için sabır gerekiyor Rabbim doğru zamanda nasip eder insAllahBende zor gebelik elde edenlerdenim, vaktini bekliyor emin olun vakti gelince geliyor bebisler, bide sağlıklı olması çok önemli sağlıksızsa düşmesi gerekiyorsa da düşüyor, anne için çok zor bence de ama öyle, hakkınızda hayırlısı olsun.
- 8 Aralık 2021
- 369
- 453
- 33
- 29
Çok yakın bi arkadaşımın başına gelmişti böyle bi olay. 2-3 günlük gecikmeyle kaset test yaptı negatif. Ama ısrarla test yapmaya devam etti. Testler sürekli negatif çıktı. İnanmıyordu ben hissediyorum hamileyim diyordu. Kan tahlili verdi o da 0.100 negatif çıktı. Tabi yine adeti gecikiyor. 7. Gün gecikmede kaset testte ikinci çizgiyi kendi gördü ama biz görmediğimizi söyledik kuruma çizgisidir o gördüğün falan diyoruz psikolojik öyle görmek istediğin için diyoruz yok ben hamileyim diyor. Yine kan verdi yine negatif. Bu arada hafif lekelenmesi falan başlamış ama yine de yok yok hamileyim ben demeye devam etti. 1 hafta falan geçti lekelenmenin üstünden yine kan verdi sonuç 500 küsür. Geç döllenme olmuş. Doktoru bilinenin aksine beta hcg hormonu önce idrara sonra kana karışır demiş. Bu konu biraz tartışılır ama adet olmadığın sürece ihtimal var. Umudunu kaybetme inşallah pozitiftir canımAdetim gecikmesinin 7.gunundeyim .4.gununde kaset test yaptım silik çizgi çıktı 5.gunde tekrarladim hafif silik çizgi çıktı zaten önceki konumda da var .bugün kan vermeye gittim hastaneye beta hcg <2.30 çıktı çok üzüldüm gerçekten bu değerden yükselip gebeliği devam eden yada doğum yapaniniz var mı acaba? Rica etsem cevaplar mısınız?