Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sıkıntı olmaz canım atmışsındır. Hcg ne kadar az yükselirse o kadar kolay atıyorsunİnşallah bi problem çıkmaz bugün doktora gitcem yine
Ben böyle oldum ve 9.haftanın ilk günü düşük yaptım kalp atişida vardı ama ilerlemedıSelamm kizlar yaklasik 2 haftadir kafayı yemek üzereyim adetim 1 gün geçti ve hamile olduğumu öğrendim tabi değer 23 2 günde gelmem soylendi dogal olarak çok düşük vs denildi 2 gun sonra 67 ondan 4 gün sonra 196 sonra 280 en sonda 400 Doktor sıkıntili gebelik sagliksiz görünüyor dedi dün kanamam geldi kipkirmizi korktm hmn acile koştuk düşük riski var ama sıkıntı yok dendi bgnde kndi doktoruma gttm keseyi gördü alttan muayene edip ve şok oldu bu nedir arkadaslar cok moralim bozuluyor cok seviorm smdiden minik kuşu böyle olan varmi aranizda
Ben kimyasallarda hepdua ettim. Düşecekse kalbinin atışını duymadan düşsün diye.seninki çok zor canmBen böyle oldum ve 9.haftanın ilk günü düşük yaptım kalp atişida vardı ama ilerlemedı
Valla duydum.hatta 5 yasındakı kızımda duydu yanımdaydı.bır hafta oldu bebeğimi kaybedeli daha iyi olucgima daha kötüyüm bu defa.hergün dahda cok canım acıyor nasıl atlarılır bılmem 6 tüp bebek denemesı ve sonunda kaybetmek çok zormusBen kimyasallarda hepdua ettim. Düşecekse kalbinin atışını duymadan düşsün diye.seninki çok zor canm
merabalar gecmis olsun oncelikle benim beta degerlerim 170,240,310,410,495 olarak ilerledi keseyi dün gördük adetinizden ne kadar sonra düsük oldu acaba?kese gorundugu icin normal olabilir dedi doktorum beta az artsa da kese var dedi ama demekki benim de dusuk ihtimalim var beta cok az artiyo cunku.agrim kanamam hic yok son adetim 8 aralik tam umidi kesmistim dun keseyi gorunce yine umitlendim hayal kirikligi mi olur ki acaba yine o kadar stresliyim ki..kac haftalikken dusuk yaptiniz ogrenebilir miyim?kusura bakmayin lutfen uzersem sizi.Kızlar konuyu ben acmistim malesef düşük yptm 7 gun kanamam oldu.. Oldukça agriliydi. Duzensiz artiorsa mutlaka güzel gitmeyen biseyler vardir. Hep ümit lendim kendimi hazırlamadım sonu husran
Merhaba canim umarım bebegin sıkı sıkı tutunur hicbisey olmaz. Benimde kese göründü hatta doktor şaşırmıştı 7 haftalikken düşük yaptim en son 800 olmusdu değerim cok yavaş artıyordu hamile kaldıgimi öğrendiğim andan itibaren 24 gun geçmiştimerabalar gecmis olsun oncelikle benim beta degerlerim 170,240,310,410,495 olarak ilerledi keseyi dün gördük adetinizden ne kadar sonra düsük oldu acaba?kese gorundugu icin normal olabilir dedi doktorum beta az artsa da kese var dedi ama demekki benim de dusuk ihtimalim var beta cok az artiyo cunku.agrim kanamam hic yok son adetim 8 aralik tam umidi kesmistim dun keseyi gorunce yine umitlendim hayal kirikligi mi olur ki acaba yine o kadar stresliyim ki..kac haftalikken dusuk yaptiniz ogrenebilir miyim?kusura bakmayin lutfen uzersem sizi.
Merhaba gebeliginiz saglikla devam ediyordur umarim bende de boyle bir durum oldu ilk degerim 200 cikti sonraki iki artis iyi degildi 4 gun sonra guzel artti deger ve keseyi gorduk doktor takip edecegiz dedi kalp atisi icin haftaya gidecegiz siz de durumlar nasil bir sıkıntı yasadiniz mi dogumunuza az kalmis gorunuyor insallah saglikla kucaginiza alirsinizBelki okuyan birilerine umut olurum benim de ilk gebeligim 4 yılın sonunda ilk tüp bebek denememizde tuttu çok şükür. İlk beta hcg 30 çıktı 2.gün sonra 38 ve tekrar 2.gün sonra 48 çıktı .Sağlıksız gebelik dediler kanaman olabilir kimyasal veya dia gebeliktir dedi tup bebek doktorum hatta emindi kendinden.Çok agladim dualar ettim.. Baska bi doktora takibe gittim moral verdi, sonradan düzelir üzülmeyin dedi sagolsun dedigi gibi de oldu.Biraz ara ver 5gün sonra tekrar kan ver dedi veeee 48olan değerim 355 olmuştuuu ,emin olmak icin 2gun sonra tekrar verdigimde 820 idi.Şuan çok yolunda giden bi gebeligim var Rabbime bin şükür .Ümidinizi kaybetmeyin .Çikmadik candan ümit kesilmez.Bol sabir şükür dua her şeyin ilacıdır. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin inşallah...