BETA HCG AZ ARTIYOR AMA KESE GÖRÜNDÜ

Bburcum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
196
96
Selamm kizlar yaklasik 2 haftadir kafayı yemek üzereyim adetim 1 gün geçti ve hamile olduğumu öğrendim tabi değer 23 2 günde gelmem soylendi dogal olarak çok düşük vs denildi 2 gun sonra 67 ondan 4 gün sonra 196 sonra 280 en sonda 400 Doktor sıkıntili gebelik sagliksiz görünüyor dedi dün kanamam geldi kipkirmizi korktm hmn acile koştuk düşük riski var ama sıkıntı yok dendi bgnde kndi doktoruma gttm keseyi gördü alttan muayene edip ve şok oldu bu nedir arkadaslar cok moralim bozuluyor cok seviorm smdiden minik kuşu böyle olan varmi aranizda

Ayyy canimm keşke tutunsa baska bsey istemiorm geceleri uykularim kacio dua etmekten baska çarem yokinşallah dediğin gibi alirim kucagima sağlıkla❤❤

Sakin stres yapma ve sürekli dinlen kese görünmüş mutlaka tutunucaktir annesine bak artıyormusta bhcg belki geç döllenmedir
Evet doktor sok oldu bu nasil olur diyor bu kadar az degerle o kadar sevindim ki içimde koskocaman ümit oldu hep ytiorm cnm inşallah tutuncak❤❤

6 Mart Hcg değerim 121,8 Mart değerim 276 13 Mart değerin 809 acaba artış normalmi sıkıntılı bir durum varmı.

Normalde düzensiz beta hcg artışı sağlıksız gebeliği işaret eder. 2 günde %60 artış alt sınır olarak kabul ediliyor. Ben de 2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum. Artışlarım hep düzensizdi. Ama dün bir şey duydum şoka girdim. Tanıdığımız bir doktorun kızının hcgsi düzenli artmayıp bir değerd takılmış, iğne desteğiyle geçirmiş gebeliği ve doğum yapmış. Şehir efsanesi mi bilemem ama araşturmak lazım. Umarım değerin bundan böyle katlanarak devam eder de sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım.

Benim adetim 13 gün geçti.anormal bişey yoktu bugün için bir sıkıntı oldu inşallah bişey çıkmaz.

Normalde düzensiz beta hcg artışı sağlıksız gebeliği işaret eder. 2 günde %60 artış alt sınır olarak kabul ediliyor. Ben de 2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum. Artışlarım hep düzensizdi. Ama dün bir şey duydum şoka girdim. Tanıdığımız bir doktorun kızının hcgsi düzenli artmayıp bir değerd takılmış, iğne desteğiyle geçirmiş gebeliği ve doğum yapmış. Şehir efsanesi mi bilemem ama araşturmak lazım. Umarım değerin bundan böyle katlanarak devam eder de sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım.
Merhaba. Gercekten bitaz sehir efsanesi olmus. Yada baska bir sorunj vardı. Cunku zaten ilk donemlerde duzenli artmayan beta hcg de sagliksiz diye soz edilen sey bebekte bir rahatsizlik var anlaminda degil. Duzgun bir embriyo olusumu yok anlamindadir. Yani ztn bir bebek hic olmaz. O yuzden herhangi bir igneyle olusmamis bir bebegi kucaklarina almalari bayagi fantastik olurdu. Belki baska problemi vardi. Insallah Allah hepimizin gönlüne gore nasip etsin. Cok gecmis olsun.

6 Mart Hcg değerim 121,8 Mart değerim 276 13 Mart değerin 809 acaba artış normalmi sıkıntılı bir durum varmı.
8 martta 276 ise 10 martta 550 civaridir. 12 martta 1100 civari olmali ve 13 martta sanki 1300 1500 filan cikmaliydi gibi geliyor bana. Ama bazi gebelikler artista aralik degisikligi olabiliyor.... hersey yolundadir insallah karartma icini sakin bekle bakalim yolk sac gorunecek mi sekli duzgun mu?

X