Beta hcg aşılama

aley119

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2024
14
3
24
Kızlar 9 gün önce aşılama oldum 5. gün kan verdim beta 8.50 çıktı iğnenin etkisi olabilir dedim 2 gün sonra tekrar kan verdim 2.20 çıkmıştı bugün aşılamanın 9.günü kasık ağrım çok olduğu için kan verdim sonuç 11.65 sizce gebelik varmı. İğnenin etkisi 1 haftada bitiyor diye biliyorum ama

Bence var yanı yükselişe geçmiş gözüküyor değerin ama 2-3 gun sonra tekrardan ver duzenlı yukselıyormu takıp et hayırlı olsun sağsağlim kucağına alırsın inşallah

Canım niye böyle erken test verip kendini strese sokuyorsun, rahim de kasiliyor stresten.

Yarınki test sonucunda netleşir. Ama önce düşüş sonra yükseliş bence hamilesin

Bence gebelik var canım iğnenin etkisiyle yalancı pozitif görmüşsün sonra iğne etkisi geçmiş ve tekrardan yükselmiş çok güzel Ama bu kadar erken vererek kendini strese sokmana hiç gerek yok bence. Benimde bugün 9.günüm aşılama sonrası 29mayısta olmuştum ve hala test yapmadım bekliyorum doktorumda aşılamadan iki hafta sonra test dedi zaten

Merhaba bugün test verdim telrar 29 çıktı

Merhaba çok fazla göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu bende sadece
Benim bugün 4.günüm. İşlemin ertesi gününden itibaren inanılmaz göğüs ağrım ve göğüs ucu hassasiyetim var. Bu kadar erken başlar mı yoksa ilaçtan mı bilmiyorum. Duphaston kullanıyorum. Kasık ağrım da ara ara oluyor. İnşallah sizin gibi güzel sonuçlar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…