Bence gebelik var canım iğnenin etkisiyle yalancı pozitif görmüşsün sonra iğne etkisi geçmiş ve tekrardan yükselmiş çok güzelKızlar 9 gün önce aşılama oldum 5. gün kan verdim beta 8.50 çıktı iğnenin etkisi olabilir dedim 2 gün sonra tekrar kan verdim 2.20 çıkmıştı bugün aşılamanın 9.günü kasık ağrım çok olduğu için kan verdim sonuç 11.65 sizce gebelik varmı. İğnenin etkisi 1 haftada bitiyor diye biliyorum ama
Merhaba bugün test verdim telrar 29 çıktıBence gebelik var canım iğnenin etkisiyle yalancı pozitif görmüşsün sonra iğne etkisi geçmiş ve tekrardan yükselmiş çok güzelAma bu kadar erken vererek kendini strese sokmana hiç gerek yok bence. Benimde bugün 9.günüm aşılama sonrası 29mayısta olmuştum ve hala test yapmadım bekliyorum doktorumda aşılamadan iki hafta sonra test dedi zaten
İnşallah döner ben bugün de verdim 29 çıktıAyyy bende bugün aşılama oldum umarım benim de pozitife döner.
Hayırlısı olsun cnm Allah tamamına erdirsin benimde aşilamamin 11. Günü çok bı belirtim yok. Bize de dua et cnmİnşallah döner ben bugün de verdim 29 çıktı
Sağlıkla kucağına al canım bu süreçte hepimize dua et inşallah hepimizin tutarİnşallah döner ben bugün de verdim 29 çıktı
Aaa demiştim canım çok sevindim hayırlısı olsunMerhaba bugün test verdim telrar 29 çıktı
Aaayy çok sevindim yani siz 9.gün öğrenmiş oldunuzİnşallah döner ben bugün de verdim 29 çıktı
İnşallah herşey gönlünüzce olurHayırlısı olsun cnm Allah tamamına erdirsin benimde aşilamamin 11. Günü çok bı belirtim yok. Bize de dua et cnm
Merhaba hayırlı olsun benim de 3.günüm. Belirtileriniz nelerdi bilgi verir misinizİnşallah döner ben bugün de verdim 29 çıktı
Merhaba çok fazla göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu bende sadeceMerhaba hayırlı olsun benim de 3.günüm. Belirtileriniz nelerdi bilgi verir misiniz
Merhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz. Nasıl bir hassasiyet mesela benimde göğüslerimde dolgunluk ve hafif sızlama var günlerdir ama ağrı yokMerhaba çok fazla göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu bende sadece
Benim bugün 4.günüm. İşlemin ertesi gününden itibaren inanılmaz göğüs ağrım ve göğüs ucu hassasiyetim var. Bu kadar erken başlar mı yoksa ilaçtan mı bilmiyorum. Duphaston kullanıyorum. Kasık ağrım da ara ara oluyor. İnşallah sizin gibi güzel sonuçlar alırımMerhaba çok fazla göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu bende sadece
Bu arada siz çipli aşılama mı oldunuz yoksa normal mi? Ve ilk aşılama mı?Merhaba çok fazla göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı oldu bende sadece