- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 36
Merhaba kızlar. Ben 5 yıllık evliyim. 3 kere kayıp yaşadık. Şimdi 4. Kere hamileyim. Önce idrarda gebelik testi yaptım hemen o saniyede çift çizgi çıktı. Sonra gittim kan testi yaptırdım cuma günü 403 çıktı. Doktorumu aradım. Dediki iki gün sonra yani Pazartesi birdaha kan ver artışa bakalım. Ona göre yanıma gelceğiniz zamanı söyleyeyim dedi. Başka şehirde doktorumun kliniği bu arada. Aradan iki gün geçti.pazartesi günü kan verdim sonuç 1031 çıktı. Doktoruma yolladım dediki (harika çarşamba günü sizi görmek isterim keseyi göreceğim) dedi. Tabi sevindim. Demekki yükseliş iyi diye düşündüm. Ama bundan önceki 3 gebeliğimde de kalp atışı duyamadık hep boş gebelik oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Ozamanlarda da artışım çok az yükselirdi. Bu artış tabi onların yanında çok daha iyi. Ama yine de içimde korku var. Ya yine duyamassam diye. Tabiiki Allah’ım ne yazdıysa elhamdulillah. Ama işte sizlerin artışı böyle olup da kalp atışını duyanınız var mı? Olumsuzsa yazmayın nolur.Rabbim herkesi tüm anne olmak isteyenlere içlerinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin
![Palms up together: light skin tone :palms_up_together_tone1: 🤲🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932-1f3fb.png)