• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artışım normal mi sizce çok korkuyorum

Minikpatissss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
194
87
98
18 ocak : 34
20 ocak : 118
22 ocak : 242
İlk başta 3 katı arttı son tahlilimde tam 2 katı oldu nerdeyse. Sizce bu normal mi daha önce bir boş gebelik bir kimyasal gebelik bir de dış gebeliğim var çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan artışım düşüyor mu bat 22 ocak bu arada bugün adet olmam gerekiyordu adetimden 4 gün önce öğrendim artışım düşüyor mu 😔

Sakin ol canım şu anda içinde tutunmaya ve büyümeye çalışan bi bebek var dua et olucak inşallah bu sefer. Artışın da iyi son adet tarihin bugünmüş daha çok yeni.

18 ocak : 34
20 ocak : 118
22 ocak : 242
İlk başta 3 katı arttı son tahlilimde tam 2 katı oldu nerdeyse. Sizce bu normal mi daha önce bir boş gebelik bir kimyasal gebelik bir de dış gebeliğim var çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan artışım düşüyor mu bat 22 ocak bu arada bugün adet olmam gerekiyordu adetimden 4 gün önce öğrendim artışım düşüyor mu 😔
Hayır gayet iyi artmış dış gebelik olsa iki katı artmaz içinizi ferah tutun ama mutlaka takip edin 2 günde bir

Back