- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 28
- Konu Sahibi Melteminaa
-
Bana normal gibi geldi guzel artmış maşallah geç döllenme gibi gözüküyo. Zamanla da Allah in izniyle haftasını yakalar.gonlunu ferah tut. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah analı babalı buyusun.Kızlar merhaba son reglim 1 eylüldü.
Bu ay bekledim bekledim gelmedi.
4 ve 5 gün geciktiğinde idrar testlerim negatifti.
Cuma günü gecikmenin 11. Günüydü doktorum kan tahlili istedi ve tahlilim
11. 10. 19 44.55 çıktı
Bugünde kan verdim
13.10.19 205 çıktı.
Sizce yükselme nasıl
İyi gözüküyor 48 saat sonra tekrar yaptırın.Kızlar merhaba son reglim 1 eylüldü.
Bu ay bekledim bekledim gelmedi.
4 ve 5 gün geciktiğinde idrar testlerim negatifti.
Cuma günü gecikmenin 11. Günüydü doktorum kan tahlili istedi ve tahlilim
11. 10. 19 44.55 çıktı
Bugünde kan verdim
13.10.19 205 çıktı.
Sizce yükselme nasıl
Çok teşekkür ederim inşallaahBana normal gibi geldi guzel artmış maşallah geç döllenme gibi gözüküyo. Zamanla da Allah in izniyle haftasını yakalar.gonlunu ferah tut. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah analı babalı buyusun.
Doktorum perşembe günü çağırdı perşembe gidicem inşallah bi daha o zaman yapılır artıkİyi gözüküyor 48 saat sonra tekrar yaptırın.
Bu arada umitlendirmek istemem ama iki gunde bir iki katı olur normalde sizin baya yukselmis cogul gebelik de olabilir diye dusunuyorum :))Çok teşekkür ederim inşallaahevet geç döllenme sanırıım
Hepp ikiz istemiştiiim canııım, ama aiĺeme uzağııım çoğul olursa nasıl olur bilmiyorum ama Rabbim meyvesini versinde herşeye çare bulunurBu arada umitlendirmek istemem ama iki gunde bir iki katı olur normalde sizin baya yukselmis cogul gebelik de olabilir diye dusunuyorum :))
Allah veriyosa o gücü de verir inşallah gönlün rahat olsun. Umitlendirmek istemem tabi de ne biliyim ben öyle düşündüm. Ikiz olsa da Allah in izniyle altından kalkarsinHepp ikiz istemiştiiim canııım, ama aiĺeme uzağııım çoğul olursa nasıl olur bilmiyorum ama Rabbim meyvesini versinde herşeye çare bulunur
Bakalııım perşembe keseyi görelim tek mi çift mi :) ama tek bence canııım ne biliyiim :)
Valla kalkarııım canııım çocukları oldum olasıı çok seviyoruum zateenAllah veriyosa o gücü de verir inşallah gönlün rahat olsun. Umitlendirmek istemem tabi de ne biliyim ben öyle düşündüm. Ikiz olsa da Allah in izniyle altından kalkarsin
Inşallah tabi. Allah gönlüne gore versinValla kalkarııım canııım çocukları oldum olasıı çok seviyoruum zateenRabbim 1 senedir istedim ve şimdi nasip etti kolaylığını da verir elbet
İsteyen herkesiiin canııımInşallah tabi. Allah gönlüne gore versin
Ben de bilmiyorumm ya benim de şöyle oldu. Adetten 3 gun once korunmadik.adet oldum ama iki gun sadece normal yogunluktaydi. Ve 3.gün sabahi sadece kahve ve beyaz akinti geldi bi daha bisey olmadi.ilk defa oyle oldu.normali 7.gun biter dusumu alirdim. Iliskiden sonra 9.gün test yaptırdım sonuç 1.20 referans değeri 0-6. Cok erken yaptırdım sabirsizliktan. Ama belirtiler var. Kafam çok karışıkİstey
İsteyen herkesiiin canııım
Sende gebe misiiin :)
Ben clife macun kullandım canım bi araştır istersenBen de bilmiyorumm ya benim de şöyle oldu. Adetten 3 gun once korunmadik.adet oldum ama iki gun sadece normal yogunluktaydi. Ve 3.gün sabahi sadece kahve ve beyaz akinti geldi bi daha bisey olmadi.ilk defa oyle oldu.normali 7.gun biter dusumu alirdim. Iliskiden sonra 9.gün test yaptırdım sonuç 1.20 referans değeri 0-6. Cok erken yaptırdım sabirsizliktan. Ama belirtiler var. Kafam çok karışık
Yerlesme kanamasi okdar yogun olmaz ya fakat ustune gormus olma ihtimalim olabilir. Allah in hikmeti nasipten ote hic bisey yok tabi ki.Bide psikolojik olmasindan cok korkuyorum haziranda 5 haftalik dusuk yasadim. Dusunmemeye çalıştıkça istemeden yoğunlaştı kafam hamileligeBen clife macun kullandım canım bi araştır istersen
Ki inşallah vaedııır canıım belki de yerleşme kanamasıdır o kadar çabuk olmaz ama Allah'ın hikmeti belli olmaz
Clife macun ne anlamadımBen clife macun kullandım canım bi araştır istersen
Ki inşallah vaedııır canıım belki de yerleşme kanamasıdır o kadar çabuk olmaz ama Allah'ın hikmeti belli olmaz
E canıım insan isteyince ister istemez etkileniyoor ama olumsuz düşünmemelisin :)Yerlesme kanamasi okdar yogun olmaz ya fakat ustune gormus olma ihtimalim olabilir. Allah in hikmeti nasipten ote hic bisey yok tabi ki.Bide psikolojik olmasindan cok korkuyorum haziranda 5 haftalik dusuk yasadim. Dusunmemeye çalıştıkça istemeden yoğunlaştı kafam hamilelige
İnstgrakda sayfası var canım araştır ben 1 kavanoz aldım kimyasaldan sonra sökülemiyordum pıhtı atıyordum geçen ay onun sayesinde söküldüm.Clife macun ne anlamadım
Oyle tabi ki yarin bi daha gidicem bakalim yukselme olmusmu diye hayirli sonclar alirim ınşallahE canıım insan isteyince ister istemez etkileniyoor ama olumsuz düşünmemelisin :)
Bana cuma günü doktorum kimyasal olabilir demişti bende nisan ayında kimyasal yaşadım 2 gün kanaman gelmezse var diyebiliriz dedi ama hiç kötü düşünmedim ve gelmedi :) haliyle kan değerim de 205 olunca içim çok rahatladı ama şimdi bakalım perşembe gününe odaklıyım evet düşünmeden olmuyor ama biz ne kadar olumlu olursak herşey o kadar iyi olur :)
Oyle tabi ki yarin bi daha gidicem bakalim yukselme olmusmu diye hayirli sonclar alirim ınşallah
Inşaallahİnşallah alırsıın canıım haberiinii :)
İnşallah yükselmiştiiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?