Beta hcg artışı

aysejdoek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
64
24
3
24
Arkadaşlar merhaba reglimden iki gün önce kan testi verdim beta hcgm 57 çıktı iki gün sonra da tam regl günümde 156’ya yükseldi. Daha önce gebelik yaşamadım çok tedirginim şimdi bu artış iyi mi? Sonrasında düşüş olabilir mi?

Çok normal çok güzel artmış düşüş olmaz düşme olursa kimyasal gebelikten şüpheleniyorlar ama bunları düşünme sen hamileliğinin tadını çıkar herşey yolunda

Merak etme strese girme Herşey nasip ben de reglin 3. Gün gittim 180 küsür çıktı 2 sonra 400lerde çıktı ben o hafta tekrar gittim doktor erken gelmişsin dedi 2bini geçikti . 10 gün sonra keseyi 10 gün sonra da kalbini duyduk daha benim ki de minik . Hayırlı olsun tebrik ederim

Çok normal çok güzel artmış düşüş olmaz düşme olursa kimyasal gebelikten şüpheleniyorlar ama bunları düşünme sen hamileliğinin tadını çıkar herşey yolunda
Teşekkür ederim o kadar şey duydum o kadar korktum ki regl olsaydım ikinci günü olacaktı bugün karnım ağırıyor korkuyorum regl mi olacam gebe mi değilim diye diye kafayı yedşm

Güzel artmış ama sonrasını kimse bilemez. Güzel düşünün güzel olsun

Teşekkür ederim bana da dört gün sonra tekrar gel dediler. Tecrübesizlikten heyecandan insan panikliyor. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Teşekkür ederim o kadar şey duydum o kadar korktum ki regl olsaydım ikinci günü olacaktı bugün karnım ağırıyor korkuyorum regl mi olacam gebe mi değilim diye diye kafayı yedşm
İlk haftalarda regli gibi sancılar normal bendede olmuştu hatta aile hekimimiz çok düşük betan kimyasal olabilir demişti insanlar bazen moral bozmak için var

Negatif insanlar insanları üzmek için varlar
Bide saçma yani demekki ben erken öğrenmişim hamileliğimi düzenli artmış mı ona bak sen ben mi öğreticem sana doktorluğu düşüş olursa bunu dese haklı ama normal şartlarda diyemez yani 29 değerle öğrenmiştim ben düşün sonra 55 e çıktı 2 gün sonra

Kimse denk gelmez inşallah böyle doktorlara. Bebişinizi kucağınıza alabildiniz mi hamiş misiniz yoksa

Çok şükür aldım 15 aylık sizde sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah
Allah bağışlasın güzel günlerini görürsünüz inşallah. O kadar heyecanlıyım ki çin takviminden cinsiyetine bakıyorum bebek kıyafetleri bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…