Merhaba arkadaşlar 23.12.2021de hamile oldugumu öğrendim beta hcg degerim 419 çıktı iki gün sonraki 25.12.2021de 938 cıktı doktor çok güzel yükselme var dedi iki gün sonra tekrar yükselişine bakıcaz dedi 27.12.2021 de 1559 çıktı doktor yine güzel dedi ama tam iki katı değil bir sorunmu var dedim hayır kesinlikle iki katı çıkıcak diye birşey yok bizim için en az %63 yükselmeli seninde degerin %63ü geçmiş dedi yine iki gün sonra takip edicez dediler bugün yine gittim 29.12.2021de doktor kan almadan önce beta hcg hep sınırda yükselmiş ultrasonla karnından bakıcam dedi idrara sıkışık degilsin kan tahlilinden sonra vajinal ultrasona alabilirim dedi yine beta hcg bakıldı 2695 yükselme var ama sağlıklıda diyemem sağlıksızda diyemem sağlıklı diyemem iki katına çıkmıyor sağlıksız diyemem sınırdada olsa bir yükseliş var diyor bugüne kadar hep güzel deniliyordu ama bugün çok korktum benim gibi olup sağlıkla bebisini kucağına alan varmı sanırım dış gebelikten süphelendi doktor ultrasonla bakıcakmısınız dedim hayır sınırdada olsa değerde yükselme var 5 gün sonra yine gel dedi benim durumum gibi yaşayanlar varsa cevap yazarsanız çok mutlu olacağım.