Gayet normal artışlarınız içinizi ferah tutun moralinizi yüksek tutun daha 9 ay varKızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay çatlatma iğnesi kullandım ilk defa tekrar gebe kaldım. Şuan kese için çok erken gecikmenin 4. Günü.
Beta hcg sonuçlarım iki gün arayla
47.9 -
115.8 (2 katından fazla)
203.5 (%80 artış)
Bugünkü değerim 2 katı kadar değil sadece %80 artmış hamile kalanlar çocuğu olanlar bu yolda olanlar nolur tecrübelerinizden yorum yapın aynı hayal kırıklığından çok korkuyorum
Ya gerçekten mi diyorsunuz .( ama ilki 2 katından çok sonraki 2 katı kadar bile değil çok korkuyorum moralim çok bozulduGayet normal artışlarınız içinizi ferah tutun moralinizi yüksek tutun daha 9 ay varRabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin
Korkma allahin izniyle normal bir artışYa gerçekten mi diyorsunuz .( ama ilki 2 katından çok sonraki 2 katı kadar bile değil çok korkuyorum moralim çok bozuldu
%60 yeterli deniyor canını sıkma ama çokta bağlanma yaşadım biliyorum üzücü oluyor hamile kalabiliyor olman bile çok güzelKızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay çatlatma iğnesi kullandım ilk defa tekrar gebe kaldım. Şuan kese için çok erken gecikmenin 4. Günü.
47.9 -
115.8 (2 katından fazla)
203.5 (%80 artış)
Bugünkü değerim 2 katı kadar değil sadece %80 artmışhamile kalanlar çocuğu olanlar bu yolda olanlar nolur tecrübelerinizden yorum yapın aynı hayal kırıklığından çok korkuyorum
Kuzucum hiç moralini bozma en az %60 olması lazim ki sen %80 diyorsun gayet güzel inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini hiç endişelenme iğnenin kaçıncı günü hamile olduğunu öğrendin kuzuKızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay çatlatma iğnesi kullandım ilk defa tekrar gebe kaldım. Şuan kese için çok erken gecikmenin 4. Günü.
47.9 -
115.8 (2 katından fazla)
203.5 (%80 artış)
Bugünkü değerim 2 katı kadar değil sadece %80 artmışhamile kalanlar çocuğu olanlar bu yolda olanlar nolur tecrübelerinizden yorum yapın aynı hayal kırıklığından çok korkuyorum
Amin canım inşallahKuzucum hiç moralini bozma en az %60 olması lazim ki sen %80 diyorsun gayet güzel inşallah sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini hiç endişelenme iğnenin kaçıncı günü hamile olduğunu öğrendin kuzu
12.gün adet gününe geliyordu yani anladım kuzum benim 20.gün yani bugün adet günü ama hala olmadım 14.gün falan testim negatifti kan vermiştim ondada negatif çıkmıştı şuanda adet olmayınca acabami diyorum çünkü adet olcagim günün gecesi gelirdi benim veya iğne geciktirdi bilemiyorum bir iki gün daha bekleyip gelmezse kan vereyim diyorum hani hiç bir belirtimde yok adet olcagima dair ne göğüs ağrısı ne karın ağrısı göğüs ağrısı falan çok önceden başlardı ama hiç bişey yok sadece iğnenin 10.günden 17.gününe kadar kasık ve bel ağrısı yaşadım bacaklarıma vuran o kadar senin var miydi belirtilerin uzun oldu biraz amaAmin canım inşallah
İğne günü dahil 11. Gün ilk testi yaptım silik çıktı ama hani çok sevinmedim çünkü malum iğnenin etkisinden olbiliyormuş sadece arkadaşımınki negatif çıkmıştı o bi şaşırttı,
Sonra ertesi gün yani 12. Gün (adet günü) tekrar test yaptım üzerine bhcg verdim 47 çıktı
Benim göğüsler şişmişti sol kasığım ağrıyordu ama bu iğneden de olabilir belki ağrı bilmiyorum :/ onun dışında bacak ağrısı bel eklem ağrısı adetten önce de yoğun yaşadığım belirtilerdi canım nasıl dayanıyorsun 6 gün geçmiş son testin üstünden yapsanya kaset test :))))12.gün adet gününe geliyordu yani anladım kuzum benim 20.gün yani bugün adet günü ama hala olmadım 14.gün falan testim negatifti kan vermiştim ondada negatif çıkmıştı şuanda adet olmayınca acabami diyorum çünkü adet olcagim günün gecesi gelirdi benim veya iğne geciktirdi bilemiyorum bir iki gün daha bekleyip gelmezse kan vereyim diyorum hani hiç bir belirtimde yok adet olcagima dair ne göğüs ağrısı ne karın ağrısı göğüs ağrısı falan çok önceden başlardı ama hiç bişey yok sadece iğnenin 10.günden 17.gününe kadar kasık ve bel ağrısı yaşadım bacaklarıma vuran o kadar senin var miydi belirtilerin uzun oldu biraz ama
Kuzu dayanamıyorum ki çok zor tutuyorum kendimi aslında korkum tutuyor beni ya çıkmazsa diye ümitlenmekte istemiyorum çok ikilemdeyim bı tarafım var diyor yap test çıkacak bı tarafım yok boşuna umitlenip kendini kandırma bosluktayim yani 1 yılı geçti yarında sabredip bir sonraki gün yapayım diyorum eğer regl olmazsam bakalımBenim göğüsler şişmişti sol kasığım ağrıyordu ama bu iğneden de olabilir belki ağrı bilmiyorum :/ onun dışında bacak ağrısı bel eklem ağrısı adetten önce de yoğun yaşadığım belirtilerdi canım nasıl dayanıyorsun 6 gün geçmiş son testin üstünden yapsanya kaset test :))))
Saat farkı bile etkiler. Artışlar normal gözüküyor.Kızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay çatlatma iğnesi kullandım ilk defa tekrar gebe kaldım. Şuan kese için çok erken gecikmenin 4. Günü.
47.9 -
115.8 (2 katından fazla)
203.5 (%80 artış)
Seni çok iyi anlıyorum inan kiKuzu dayanamıyorum ki çok zor tutuyorum kendimi aslında korkum tutuyor beni ya çıkmazsa diye ümitlenmekte istemiyorum çok ikilemdeyim bı tarafım var diyor yap test çıkacak bı tarafım yok boşuna umitlenip kendini kandırma bosluktayim yani 1 yılı geçti yarında sabredip bir sonraki gün yapayım diyorum eğer regl olmazsam bakalım
Hiç korkma artış olgusuysa sorun yokKızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay çatlatma iğnesi kullandım ilk defa tekrar gebe kaldım. Şuan kese için çok erken gecikmenin 4. Günü.
47.9 -
115.8 (2 katından fazla)
203.5 (%80 artış)
Kuzu adetlerim düzenli gecikme yok şuan 6 gün önce yani iğnenin 14.günü vermiştim kan bugün regl günümdü ama olmadım yarında olmazsam test yapcam yada direk kan vercem bakalimSeni çok iyi anlıyorum inan kiadetin normalde nasıl düzeni 6 gün gecikmesi normal mi acaba
He anladım şimdi canım bana da haber ver bariKuzu adetlerim düzenli gecikme yok şuan 6 gün önce yani iğnenin 14.günü vermiştim kan bugün regl günümdü ama olmadım yarında olmazsam test yapcam yada direk kan vercem bakalim
Veririm canım inşallah senin gibi güzel haberler alır bekleyen herkes içinde bendeHe anladım şimdi canım bana da haber ver bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?