• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG artışı lütfen yardım 😞

senoss12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
4
1
1
28
Merhaba kızlar ; aranıza yeni katıldım umarım bana umut olursunuz 😞
Adetimden 1 gün önce başka bi sebepten dolayı hastaneye gittim gebelik şüphesi olabileceğini söyledim beta HCG hormonun 0.100 çıktı sonra iki gün gecikmeden sonra test aldım silik çizgi çıktı acilden kan vermeye gittim değerim 27.42ydi (2 gün gecikme) 2 gün sonra doktora gittim tekrar kan testi verdiğimde 70.12 çıktı Beta HCG doktor 4 gün gecikmeye göre düşük dedi yarın tekrar bakacak bu arada troid ve başlangıç seviyesinde pko hastasıyım aranızda bunu yaşayan var mı kimyasal gebelik veya geç döllenme olabilir mi kafayı yiyen düşünmekten 😞

Merhaba kızlar ; aranıza yeni katıldım umarım bana umut olursunuz 😞
Adetimden 1 gün önce başka bi sebepten dolayı hastaneye gittim gebelik şüphesi olabileceğini söyledim beta HCG hormonun 0.100 çıktı sonra iki gün gecikmeden sonra test aldım silik çizgi çıktı acilden kan vermeye gittim değerim 27.42ydi (2 gün gecikme) 2 gün sonra doktora gittim tekrar kan testi verdiğimde 70.12 çıktı Beta HCG doktor 4 gün gecikmeye göre düşük dedi yarın tekrar bakacak bu arada troid ve başlangıç seviyesinde pko hastasıyım aranızda bunu yaşayan var mı kimyasal gebelik veya geç döllenme olabilir mi kafayı yiyen düşünmekten 😞
Öncelikle sakin olmalısın stres yapınca birşey değişmiyor,değerin düşük başlamış olabilir iki gğnde artışıda gayet güzel,yapman gerek en 2 gün arayla artışı takip etmen,sağlıklısı ve hayırlısını neyse o olur inşallah😊

Evet, degerinin dusuklugu seni korkutmasin onemli olan degerinin 2 gune bir 2 kati olmasi.ve ikinci artis cok güzel.iki gun arayla yine yaptir ve progestanina baktir degerin yine iki kati olrsa bebisin seninle.

Bakalım inşallah yarın sabah gidip baktıracağım. Peki kaça ulaşınca değer normal sayılıyor bilginiz var mı ?

Bakalım inşallah yarın sabah gidip baktıracağım. Peki kaça ulaşınca değer normal sayılıyor bilginiz var mı ?

%60 artış yeterli canım bence korkma 20 küsürlerde çıkmış 2 gün sonra 40 larda olur 4 gün sonra 80-90 olur. Senin değerinde korkulacak kadar kötü değil bence. Kalbini ferah tut 😊 2 gün sonra tekrar et

Back