• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg artışı düşük?

Papatya Seven Kadin

Everything you can imagine is real.✨
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
140
363
23
Hanımlar merhaba. Daha önce nasıl hamile kaldım hamilelik belirtileri diye post açmıştım faydası dokunur diye

Ama bugün benim bir sorunum var 😖
Perşembe akşamı adete 4 gün kala hcg 18.27 çıktı.
Pazartesi sabah yani bugün (adet günüm) beta hcg 56.39
2 kat artmış olsaydı 72 olması gerekiyordu
Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı yardımcı olur musunuz

2 haziran(adetten 4 gün önce) 18.27
6 haziran (adet günü) 56.39
8 haziran 87.9
Böyle bir durumum var daha önce yaşayan var mı

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba. Daha önce nasıl hamile kaldım hamilelik belirtileri diye post açmıştım faydası dokunur diye

Yanlış hesaplamadiysam %90lık bir artış olmuş
Hemen evham yapmayın bence yaklaşık olarak 2 katı deniliyor ve tek teste dayanarak sorun var denilmiyor. Ikı gün sonra tekrar yaptırın bi bakın bakalım bi kaç testten sonra eğer hala düzenli artışınız yoksa bi sorun var diye düşünün kendinizi şu an için boş yere strese sokmayın lütfen
Hiç bir sorun yoktur herşsy yolunda dır
da Sağlıkla alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza

Güzel nasihatleriniz için çok teşekkür ederim 😍 ama yine de ilk gebeliğim ve strese giriyorum üzülüyorum neden böyle oluyor diye

Yanlış hesaplamadiysam %90lık bir artış olmuş
Aynı yer demi yaptırdınız testleri?
Normalde %60 artış yeterli diyorlar ama siz yine kan verin 2 günde bir

Evet aynı yerde yaptırdım ikisini de acilde yaptırdım
Çarşamba günü tekrar vereceğim kan inşallah güzel haberler alırım 😖

Arkadaşlar dün test yaptırdım adet günü 56.39
Dün adetin geciktiği ikinci gün 87
Bu değerler çok düşük
Kimyasal veya dış gebelik olabilir mi?

Kötü bir artış değil bu. Herkesin değerleri 2 katı artmıyor. Endişelenmeyin, 2 gün sonra tekrar edin. Yine bu oranda bir yükseliş görürseniz hiç bir sorun yok demektir. Çok çok yavaş artması, çok çok fazla artması veya bir artıp bir azalması sorun oluyor. Ama sizinki ortalama bir yükseliş 👍🏻

2 kat artması yüzde yüz artış demek zaten. En az %60 artması yeterli deniyor. Bence sorun yok gibi duruyor. Bu arada sonucunuz ne oldu ben de yarın test yapacagim. Korkuyorum bir yandan

2 kat artması yüzde yüz artış demek zaten. En az %60 artması yeterli deniyor. Bence sorun yok gibi duruyor. Bu arada sonucunuz ne oldu ben de yarın test yapacagim. Korkuyorum bir yandan
Ben kimyasal gebelik yaşıyorum şu an, değerim dün düştü
Umarım siz çok güzel haberler alırsınız 🌸

Merhaba 5 mayıs Sat tarihim, 5 haziranda acilde aldım soluğu batmaa, kramp, sancı (27 mayısta bir damlacık kanama olmuştu.) Ultrasonda bişey yoktu ve idrarda bhcg :650, doktor iki günde bir gel dedi gittim 7 haziran bhcg 870, yine iki günde bir gel dedi, gitmedim. 10 gün sonra gittim, kese göründü ama bhcg değeri 2700 çıktı. Başka bir keseye benzer bir görüntü daha yakalandı tabi. Gittim başka hastaneye yine aynı saatlerde bhcg:2550 çıktı. Şu an 43 gün 6+1 gün. Daha önce de 8. Haftasında düşğk yapmıştım. Şaşkın 😲 bir halde 1-2 hafta daha süre vermeyi düşünüyorum. Yine düşük değerler yükselirse alınacakmış

Bugün 22.06.2022 bhcg 5500 artış yavaş, kese var, kanama yok, kalp atışı yok, yolk kesesi hayal gibi belirsiz, 7. Hafta tam. Doktor hemen kürtaj dedi. Bende ağrı sızı yok, biraz daha kalsın belki kendi düşer belki bir ihtimal kalbini duyarız diye süreci uzattım. Dış gebelik değil. Mol değil, boş değil.
Böyle bir durum yaşayanlara yazıyorum.
Geçen düşükte tam 8. Haftasına 1 gün kala olmuştu. Ondada kalp duyulmamıştı.

Back