Beta Hcg Artış Hızı

nasz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
158
38
29
Kızlar yardımınıza çok ihtiyacım var. 5.gün embriyosu transferi oldum. 9.gün 141 çıktı 12.gün 242😔 bu şekilde artış sağlıklı mı sizce

Hemen hemen 2 katı artmış bence güzel stres yapmayın

3 günde bu kadar artması normal mi sizce gerçekten bugün ağlamaktan gözlerim şişti
Ağlamayın streste olumsuz etkiler verdiğiniz saat bile etken farklı çıkmasına 2 gün sonra tekrar verin bakalım nasıl çıkacak

Stres yapmayın 14 günde tekrarlayın daha kesin sonuç olur aslında daha önce yapmanız sizi strese sokmus

Kızlar yardımınıza çok ihtiyacım var. 5.gün embriyosu transferi oldum. 9.gün 141 çıktı 12.gün 242😔 bu şekilde artış sağlıklı mı sizce
Benim de ayni sorunum var. Ben 9.gun gittim kan vermeye. Cunku cok belirtilerim vardi ve 3 kere cift cizgiyi gormustum. Ilk kan 291 cikti 9
Gunde. 11 gunde ise 477 cikti. Ikiye katlamadi cok endiseliyim. Sizde durum nedir?

Benim de ayni sorunum var. Ben 9.gun gittim kan vermeye. Cunku cok belirtilerim vardi ve 3 kere cift cizgiyi gormustum. Ilk kan 291 cikti 9
Gunde. 11 gunde ise 477 cikti. Ikiye katlamadi cok endiseliyim. Sizde durum nedir?
Azımsanacak bir artış değil endişe etme şimdiden %60 olabiliyor değer

Azımsanacak bir artış değil endişe etme şimdiden %60 olabiliyor değer
Allahim insallah bugun de kan verdim sonucu yarin cikicak. Ikiye katlamamasi beni mahvetti. Ilk testi gunumde vermis olsaydim ve 477 ile ogrenmis olsaydim suan ucuyodum sevincten ama ben endise yasiyorum bu yuzden. Biraz da kendime kizginim

Allahim insallah bugun de kan verdim sonucu yarin cikicak. Ikiye katlamamasi beni mahvetti. Ilk testi gunumde vermis olsaydim ve 477 ile ogrenmis olsaydim suan ucuyodum sevincten ama ben endise yasiyorum bu yuzden. Biraz da kendime kizginim
İnşallah sıkıntısız bir hamilelik süreci yaşarsın canım stres olma her şey nasip ama daha gelişim süreci 100 filan artsa neyse de baya bir artışın olmuş bence toparlayacaktır minnoş Allahın izniyle 🌸🌸

Merhabalar, benim de 5.gün dondurulmuş embriyo transferim sonrası 12. Gün sonucum 185, 2 gün sonra 495, 2 gün sonra yani bugün 866 geldi. 866 değeri için hastanedeki tüp bebek koordinatörü gününe göre bir tık düşük dedi ve tüm moralim bozuldu 😔 bu artış aslında bana iyi gelmişti ama bu şekilde artış yaşayan veya süreç hakkında bilgisi olan var mıdır?
Bana tecrübelerinizi aktarırsanız çok mutlu olurum 😔

X