Cok sagol canim. Yarin bakalim adet olacakmiyim.ona gore davranirimCanım bence yarın gidip tekrar ölçtür yükselirse iki günde bir kan testini tekrarla ortamla 1,5 hafta sonra 1000 olması lazım eğer bu değeri görürsen doktora gitmeni tavsiye ederim ☺
Çizgin çok belirgin canım bence kesin vardırİdrar testim bugun yaptim.
Hayır canım hiç ilaç kullanmadımHerhangi bir igne ilaç kullandınızmı hormonlarla alakalı. Bende de boylr oldu ancak ben catlatma ignesi oldum onun etkisi imiş. Eger kullanmadıysanız kuvvetle muhtemel gebesiniz.
Hadi hayırlısı bakalımÇizgin çok belirgin canım bence kesin vardır
Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım.ben de cocuk sahibi olmak istiyorum Allahın izniyle.Yardımınıza ihtiyacım var.cok umutluydum.ama moralim bozuldu.şimdi sorunumu size anlatayım.Regl günüme 3-4 gün kala sol yumurtalğımda gun boyu aralıksız iyne batmasına benzer ağrı ve şeffaf akıntım başladı. Seffaf akıntı bende bu gune kadar hep yumurtlama doneminde gorulurdu. Bu ilkti. O yuzden Şüphelendim ve dayanamayıp 2gun kala b-hcg testi yaptırdım.bu gün sonucları almaya gittim.degerim 7.3 cıktı. Ama test degerine gore hamile degilim((.test degerinde 0.1-10 hamilelik yok gosteriyor((( Ama imternetdeki arasdirmalarima gore 5den yukarı deger hamilelik sansinın oldugunu gosteriyor.ne yacagimi şaşırdım.yarın BAT günüm.ağrı ve akıntım hala var.1saat evvel test yaptim.40-45 dakika sonra da silik cizgi cikti.sizce kizlar hamilemiyim? Yoksa Bosuna umut etmeyelim mi?
İnsaAllah canım yaa sabırsızlanıyorum kesin sonuc icinBen bir gün kala kanda baktirmistim 2.30 çıkmıştı. Adetim 4 gün geciktikten sonra baktığımda 66 çıkmıştı. Bence sizde hamilesiniz
Hayırlı olsun canım, kanda baktırdınmı yenien ? Yükselmiş mi değer?Bugun BAT günüm.sabah ilk idrarla yaptığım testin sonucu
Canım hamilesin, hayırlı olsun.. Cumartesi günü özel bir hastanede kan ver hemen 1-2 saate sonuç çıkıyor zaten.İdrar testim bugun yaptim.
Çok teşekkür ederim canlmHayırlı olsun canım, kanda baktırdınmı yenien ? Yükselmiş mi değer?
Çok çok teşekkürler canım.Evet 1-2gune yaptlrmayı dusunuyorum. InsaAllah kanda da sonuc sevındırırCanım hamilesin, hayırlı olsun.. Cumartesi günü özel bir hastanede kan ver hemen 1-2 saate sonuç çıkıyor zaten.
%99.9 hamilesin :)
Eh hadi hayırlısı. Cok mutlu oluyorum çifr çizgi görünce ya boylr.Bugun BAT günüm.sabah ilk idrarla yaptığım testin sonucu
Allah her zaman yüzünü güldürsün inşallahEh hadi hayırlısı. Cok mutlu oluyorum çifr çizgi görünce ya boylr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?