• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg analiz degerim 7.3 cikti.ama poliklinik degerlerine gore hamile değilmişim..

Ayselay90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
13
14
3
34
Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım.ben de cocuk sahibi olmak istiyorum Allahın izniyle.Yardımınıza ihtiyacım var.cok umutluydum.ama moralim bozuldu.şimdi sorunumu size anlatayım.Regl günüme 3-4 gün kala sol yumurtalğımda gun boyu aralıksız iyne batmasına benzer ağrı ve şeffaf akıntım başladı. Seffaf akıntı bende bu gune kadar hep yumurtlama doneminde gorulurdu. Bu ilkti. O yuzden Şüphelendim ve dayanamayıp 2gun kala b-hcg testi yaptırdım.bu gün sonucları almaya gittim.degerim 7.3 cıktı. Ama test degerine gore hamile degilim((.test degerinde 0.1-10 hamilelik yok gosteriyor((( Ama imternetdeki arasdirmalarima gore 5den yukarı deger hamilelik sansinın oldugunu gosteriyor.ne yacagimi şaşırdım.yarın BAT günüm.ağrı ve akıntım hala var.1saat evvel test yaptim.40-45 dakika sonra da silik cizgi cikti.sizce kizlar hamilemiyim? Yoksa Bosuna umut etmeyelim mi?😞

Canım bence yarın gidip tekrar ölçtür yükselirse iki günde bir kan testini tekrarla ortamla 1,5 hafta sonra 1000 olması lazım eğer bu değeri görürsen doktora gitmeni tavsiye ederim ☺️

İdrar testim bugun yaptim.

Eklentiler

• D6A60593-5DC5-4C3B-8969-821602A96EAE.jpeg
    D6A60593-5DC5-4C3B-8969-821602A96EAE.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 204
Canım bence yarın gidip tekrar ölçtür yükselirse iki günde bir kan testini tekrarla ortamla 1,5 hafta sonra 1000 olması lazım eğer bu değeri görürsen doktora gitmeni tavsiye ederim ☺
Cok sagol canim. Yarin bakalim adet olacakmiyim.ona gore davranirim😊

Herhangi bir igne ilaç kullandınızmı hormonlarla alakalı. Bende de boylr oldu ancak ben catlatma ignesi oldum onun etkisi imiş. Eger kullanmadıysanız kuvvetle muhtemel gebesiniz.

Herhangi bir igne ilaç kullandınızmı hormonlarla alakalı. Bende de boylr oldu ancak ben catlatma ignesi oldum onun etkisi imiş. Eger kullanmadıysanız kuvvetle muhtemel gebesiniz.
Hayır canım hiç ilaç kullanmadım😊 inşaAllah öyle olur. Allah biz dahil, arzusunda olan her kese nasip etsin inşAllah

Çizgin çok belirgin canım bence kesin vardır
Hadi hayırlısı bakalım☺️

Merhaba hanımlar. Aranıza yeni katıldım.ben de cocuk sahibi olmak istiyorum Allahın izniyle.Yardımınıza ihtiyacım var.cok umutluydum.ama moralim bozuldu.şimdi sorunumu size anlatayım.Regl günüme 3-4 gün kala sol yumurtalğımda gun boyu aralıksız iyne batmasına benzer ağrı ve şeffaf akıntım başladı. Seffaf akıntı bende bu gune kadar hep yumurtlama doneminde gorulurdu. Bu ilkti. O yuzden Şüphelendim ve dayanamayıp 2gun kala b-hcg testi yaptırdım.bu gün sonucları almaya gittim.degerim 7.3 cıktı. Ama test degerine gore hamile degilim((.test degerinde 0.1-10 hamilelik yok gosteriyor((( Ama imternetdeki arasdirmalarima gore 5den yukarı deger hamilelik sansinın oldugunu gosteriyor.ne yacagimi şaşırdım.yarın BAT günüm.ağrı ve akıntım hala var.1saat evvel test yaptim.40-45 dakika sonra da silik cizgi cikti.sizce kizlar hamilemiyim? Yoksa Bosuna umut etmeyelim mi?😞

Ben bir gün kala kanda baktirmistim 2.30 çıkmıştı. Adetim 4 gün geciktikten sonra baktığımda 66 çıkmıştı. Bence sizde hamilesiniz

Bugun BAT günüm.sabah ilk idrarla yaptığım testin sonucu

Eklentiler

• 5DB41943-4943-4BAA-9A41-42137BFD151D.jpeg
    5DB41943-4943-4BAA-9A41-42137BFD151D.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 81
  • 1F2AAF58-DE85-4D0A-B74B-1D6AF5E53642.jpeg
    1F2AAF58-DE85-4D0A-B74B-1D6AF5E53642.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 126
Hayırlı olsun canım, kanda baktırdınmı yenien ? Yükselmiş mi değer?
Çok teşekkür ederim canlm🤗 hayır daha baktırmadım.bugun regl gunum oldugu icin dışarı çıkmak istemedim.uzanıp dinleniyorum tutunma olsun diye😁

Canım hamilesin, hayırlı olsun.. Cumartesi günü özel bir hastanede kan ver hemen 1-2 saate sonuç çıkıyor zaten.
%99.9 hamilesin :)
Çok çok teşekkürler canım.Evet 1-2gune yaptlrmayı dusunuyorum. InsaAllah kanda da sonuc sevındırır😊♥️

Kizlar bi sorum olacak ben 25 gün önce perde ve darlik ameliyati oldum hormon ilaci verdiler 2 aylik adet olmazsiniz dediler ben aşırı kanamali adet oldum 2 gun sonra simdide ilacim bitti adet olmam lazim ama olmadim kahverengi leke geldi bugun çok şaşırdım sizce gebemiyimdir 🤔🤔 ve birde sol kasigimda acaip batma var

Back