- 25 Temmuz 2024
- 677
- 283
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi 2 gün sonra tekrarla canım.Kızlar benim bir sorum daha olucak tam regl gününüzde beta hcg niz kaça yükselmişti? Benim bugün regl günüm beta 68 çıktı biraz düşük daha önce de kimyasal gebeliğim oldu. Böyle öğrenip sağlıklı devam eden var mı acaba?![]()
Cnm senin 4 gün önce 12 çıkmıştı ya 2 gün sonra normal şartlarda 24 2 sonra da 48 gibi bir şey ciksq da yeterdi ama senin 68 çıkmış gayet iyiKızlar benim bir sorum daha olucak tam regl gününüzde beta hcg niz kaça yükselmişti? Benim bugün regl günüm beta 68 çıktı biraz düşük daha önce de kimyasal gebeliğim oldu. Böyle öğrenip sağlıklı devam eden var mı acaba?![]()
Testi 2 gün sonra
İ
Artış güzel di mi sence de canım? Sadece hala düşebilir dedi doktor 2 günde bir test vermeye devam edicekmişimCnm senin 4 gün önce 12 çıkmıştı ya 2 gün sonra normal şartlarda 24 2 sonra da 48 gibi bir şey ciksq da yeterdi ama senin 68 çıkmış gayet iyi
Herkes için düşmesi geçerli bir şey 500 olan da düşebilir hiç bozma moralini 2 gün sonra kan verArtış güzel di mi sence de canım? Sadece hala düşebilir dedi doktor 2 günde bir test vermeye devam edicekmişim
Bende adet günü öğrendim ve 50 cıktı acıkcası bende korkuyorum yarın kan vereceğim umarım iyi sonuclar alırızKızlar benim bir sorum daha olucak tam regl gününüzde beta hcg niz kaça yükselmişti? Benim bugün regl günüm beta 68 çıktı biraz düşük daha önce de kimyasal gebeliğim oldu. Böyle öğrenip sağlıklı devam eden var mı acaba?![]()
Merhaba kan verdiniz mi acaba benimde adet günüm bugün ve betam 75 çıktı durumunuz nedir acaba bende çok korkuyorumKızlar benim bir sorum daha olucak tam regl gününüzde beta hcg niz kaça yükselmişti? Benim bugün regl günüm beta 68 çıktı biraz düşük daha önce de kimyasal gebeliğim oldu. Böyle öğrenip sağlıklı devam eden var mı acaba?![]()
Adet günü 75 gayet iyi canım benim de değerim yükseldi ama dış gebelik ihtimali oluştu. Umarım değildir beklemedeyimMerhaba kan verdiniz mi acaba benimde adet günüm bugün ve betam 75 çıktı durumunuz nedir acaba bende çok korkuyorum![]()
Umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız inşallahAdet günü 75 gayet iyi canım benim de değerim yükseldi ama dış gebelik ihtimali oluştu. Umarım değildir beklemedeyimama dediğim gibi değerin gayet güzel
Gerçekten öyle bende de 2 kimyasal var insan gerçekten korkuyorUmarım sizde güzel sonuçlar alırsınız inşallahbende bugün doktora gittim korktum açıkçası umarım değerim yükselir bir düşük yaşadım korkmamak elde değil
Benim regl günüm 137 oldu ve bı kaç gün içinde fırladı çok şükür geçen hafta keseyi gördük haftaya kalp atışı için gidecez inşallahKızlar benim bir sorum daha olucak tam regl gününüzde beta hcg niz kaça yükselmişti? Benim bugün regl günüm beta 68 çıktı biraz düşük daha önce de kimyasal gebeliğim oldu. Böyle öğrenip sağlıklı devam eden var mı acaba?![]()
Dış gebelik ihtimali nasıl oluştıAdet günü 75 gayet iyi canım benim de değerim yükseldi ama dış gebelik ihtimali oluştu. Umarım değildir beklemedeyimama dediğim gibi değerin gayet güzel
Değeriniz yükseldikçe belirtileriniz değişti mi?Benim regl günüm 137 oldu ve bı kaç gün içinde fırladı çok şükür geçen hafta keseyi gördük haftaya kalp atışı için gidecez inşallah
Çok fazla şişlik ve bel ağrım var tek fark bunlar 7+4 günlük oldukDeğeriniz yükseldikçe belirtileriniz değişti mi?
Sağlıkla gelsinÇok fazla şişlik ve bel ağrım var tek fark bunlar 7+4 günlük olduk
Merhaba son durumunuz nedirKızlar benim bir sorum daha olucak tam regl gününüzde beta hcg niz kaça yükselmişti? Benim bugün regl günüm beta 68 çıktı biraz düşük daha önce de kimyasal gebeliğim oldu. Böyle öğrenip sağlıklı devam eden var mı acaba?![]()