Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NegatifKızlar kan verdim bugün adetime 2 gün var beta hcg hormonu 0.100 çıktı sonuç ne
Şuan için negatif 1-5 arası negatif sayılır, adetiniz geçince testi tekrarlayın en iyisiGeç döllenme olmuş olabilir mi normal Bi insan da 0 10 olması beklenir diyolar
Hayır canım benim negatiflerim hep 0,100 dü... Bugüne kadar yaptığım tüm kan testleri böyleydiGeç döllenme olmuş olabilir mi normal Bi insan da 0 10 olması beklenir diyolar
NegatifKızlar kan verdim bugün adetime 2 gün var beta hcg hormonu 0.100 çıktı sonuç ne
Canım sonuç negatif yani hamilelik yok..Kızlar kan verdim bugün adetime 2 gün var beta hcg hormonu 0.100 çıktı sonuç ne
Gebelik yok demek cnmKızlar kan verdim bugün adetime 2 gün var beta hcg hormonu 0.100 çıktı sonuç ne
Erken gebelikte testinde 10 a kadar olcebiliyomus oyle yaziyor arkasinda normallerde 50ydi galibaKızlar selam. Beta hcg değeri kaç olunca idrar testinde pozitif görüyoruz?