- 1 Ağustos 2024
- 56
- 15
- 24
-
- Konu Sahibi hayali karakter
Sonuç 1000den büyük demek alttaki. Üstteki de asıl değernizBu şekilde lütfen yardımcı olur musunuz
Yaa çok teşekkür ederimSonuç 1000den büyük demek alttaki. Üstteki de asıl değerniz
hastaneye göre değerler farklılık gösterebiliyorMerhaba arkadaşlar lütfen bakar mısınız. Ben dün beta hcg baktırdım 1315
Bugün farklı hastaneye gıttım iki tane sonuç var
Biri düz beta hcg :1000 gösteriyor yanı değer düşmüş
Diğer de beta hcg dılızyonlu: 7545
Ne demek bilen var mı lütfen acil
Teşekkürler. İnşallah sağ salim olurhastaneye göre değerler farklılık gösterebiliyortavsiye edilen testleri aynı hastanede tekrarlamaktır ama sonuç itibariyle hamilesiniz umarım süreci keyifle geçirirsiniz
Doktora gorundunuz mu kadin dogumaYaa çok teşekkür ederim
Yok maalesef. Burda ıkı doktorda istifa etmiş. Başka bır yere aldım o da 21 Ekim'deDoktora gorundunuz mu kadin doguma
Beta hcg 0.200 ama tüp bebek tedavisi görmüyorum şüphelendiğimden 4 hafta geçti ama 0,200 beta hcg sizce gebelik var mıhastaneye göre değerler farklılık gösterebiliyortavsiye edilen testleri aynı hastanede tekrarlamaktır ama sonuç itibariyle hamilesiniz umarım süreci keyifle geçirirsiniz
Bence bir kadın doğumda kontrol olun daha net cevaplar alırsınız. Gebe değilseniz neden geçirdiğiniz öğrenirsiniz.Beta hcg 0.200 ama tüp bebek tedavisi görmüyorum şüphelendiğimden 4 hafta geçti ama 0,200 beta hcg sizce gebelik var mı
Merhaba ilişkiden kaç gün sonra kan verdiniz?Kızlar merhaba. Ben 12 ekimde kan verdim beta hcg 102,43 çıktı. 15 ekimde tekrar kan verdim 211,1 çıktı. Bugün yani 19 ekimde kan verdim 404.17 çıktı. Son yükseliş az mı bi sorun mu var sizce kafama taktım bana yardımcı olur musunuz ?
2 hafta sonra yaklaşıkMerhaba ilişkiden kaç gün sonra kan verdiniz?
Ay canınızı sıkmayın benimde şuan 4+2 ama betam 177.9 üstelik ultrasonda da görünmüyor doktorum cuma gel tekrar bakalım dedi. Kızımda 1 aylık iken 198 diBeta hcg 0.200 ama tüp bebek tedavisi görmüyorum şüphelendiğimden 4 hafta geçti ama 0,200 beta hcg sizce gebelik var mı