Kan testi negatif ama idrar testi neden pozitifti bilmiyorum. Normalde kanda pozitif olup sonradan idrara karisiyor hormon ama burda bazinuyelerde tersini gordum. O yuzden biraz daha bekleyinArkadaşlar merhaba cinsel ilişkimden 13 gün sonra reglime 3 gün varken baş dönmesi ve mide bulantısı sebebiyle gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan testi yaptım aynı gün içinde beta hcg 1,67 çıktı biraz daha beklemelimiyim yoksa hamile değilmiyim sizce
Benim de ilişkiden 17gun sonra beta 320 cikti 2gun sonra tekrar yaptım 609cikti bu kadar nasıl yüksek oluyorArkadaşlar merhaba cinsel ilişkimden 13 gün sonra reglime 3 gün varken baş dönmesi ve mide bulantısı sebebiyle gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan testi yaptım aynı gün içinde beta hcg 1,67 çıktı biraz daha beklemelimiyim yoksa hamile değilmiyim sizce
Demek ki sağlıklı ilerliyorBenim de ilişkiden 17gun sonra beta 320 cikti 2gun sonra tekrar yaptım 609cikti bu kadar nasıl yüksek oluyor
Dis gebeliknuada çoğul gebelik olma ihtimali var miDemek ki sağlıklı ilerliyor
Benim de böyle çıktı sizce hamile miyimKan testi negatif ama idrar testi neden pozitifti bilmiyorum. Normalde kanda pozitif olup sonradan idrara karisiyor hormon ama burda bazinuyelerde tersini gordum. O yuzden biraz daha bekleyin
HayirBenim de böyle çıktı sizce hamile miyim
Emin misiniz
Fazlasiyla eminimEmin misiniz
Hamilesin hayırlı olsun canimArkadaşlar merhaba cinsel ilişkimden 13 gün sonra reglime 3 gün varken baş dönmesi ve mide bulantısı sebebiyle gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan testi yaptım aynı gün içinde beta hcg 1,67 çıktı biraz daha beklemelimiyim yoksa hamile değilmiyim sizce
2 gün geçti üzerinden yine test yaptım pozitif çıktı kafam karıştı iyice
Naptın canım belli oldumu sonucunArkadaşlar merhaba cinsel ilişkimden 13 gün sonra reglime 3 gün varken baş dönmesi ve mide bulantısı sebebiyle gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan testi yaptım aynı gün içinde beta hcg 1,67 çıktı biraz daha beklemelimiyim yoksa hamile değilmiyim sizce
2 gün geçti üzerinden yine test yaptım pozitif çıktı kafam karıştı iyice