- 17 Haziran 2023
- 5
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi Bayankaracaa
Tekrar bir kan verin kimyasal gebelik olabilir değer 2 günde 1, 2 katına çıkar şuan ortalama 80 civarı olması lazimKızlar , evde test yaptığımda 2. Çizgi silik çıktı kan testi verdim 19.80 çıktı . Üstünden 4 gün geçti bugün tekrar evde test yaptım tek çizgi çıktı . Gebelik varmı yok mu kafam karıştı ?
Kan testi vermişsiniz, hamile oldugunuz çıkmış, 2 günde bir saglikli yukseldigini kontrol etmeniz gerekirken evde test yapmanizdaki amaç nedir?Kızlar , evde test yaptığımda 2. Çizgi silik çıktı kan testi verdim 19.80 çıktı . Üstünden 4 gün geçti bugün tekrar evde test yaptım tek çizgi çıktı . Gebelik varmı yok mu kafam karıştı ?
Bu gün yaptıgın test bozuk olabilir . Sen kan tahlili ver ona göre belli olur canm . Erkenden kan verdin belkide kimsayal gebelikte olabilir . Verdiğin kana göre bu gün en az kan değerinin 80 olması lazımKızlar , evde test yaptığımda 2. Çizgi silik çıktı kan testi verdim 19.80 çıktı . Üstünden 4 gün geçti bugün tekrar evde test yaptım tek çizgi çıktı . Gebelik varmı yok mu kafam karıştı ?
Aslında ilk test çok silik çıkınca bugün tekrar yapmak istedim ki hatıra olarak saklamak içinKan testi vermişsiniz, hamile oldugunuz çıkmış, 2 günde bir saglikli yukseldigini kontrol etmeniz gerekirken evde test yapmanizdaki amaç nedir?
Pazartesi gideceğim kan vermeye tekrar inşallah olumsuz bir durum yokturTekrar bir kan verin kimyasal gebelik olabilir değer 2 günde 1, 2 katına çıkar şuan ortalama 80 civarı olması lazim
Kan vermelisiniz, kimyasal gebelik mi, mol gebelik mi olduğunu, düşük yapıp yapmadığınızi anlamanız için 2 günde 1 yükselişini kontrol etmelisiniz, beta değeri 2000lere geldiginde de doktora gidip kese kontrolü yaptırırsınızAslında ilk test çok silik çıkınca bugün tekrar yapmak istedim ki hatıra olarak saklamak içinsonra da şaştım kaldım işte
Allah razı olsun teşekkürler . Vereceğim inşallah pazartesi günüTebrikler Hamilesin2gun sonra aynı yerde kan verin.
Pazartesi gideceğim inşallah. Allah razı olsun inşallah olumsuz olmazKan vermelisiniz, kimyasal gebelik mi, mol gebelik mi olduğunu, düşük yapıp yapmadığınızi anlamanız için 2 günde 1 yükselişini kontrol etmelisiniz, beta değeri 2000lere geldiginde de doktora gidip kese kontrolü yaptırırsınızhersey gönlünüzce olsun