Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar , evde test yaptığımda 2. Çizgi silik çıktı kan testi verdim 19.80 çıktı . Üstünden 4 gün geçti bugün tekrar evde test yaptım tek çizgi çıktı . Gebelik varmı yok mu kafam karıştı ?
Kızlar , evde test yaptığımda 2. Çizgi silik çıktı kan testi verdim 19.80 çıktı . Üstünden 4 gün geçti bugün tekrar evde test yaptım tek çizgi çıktı . Gebelik varmı yok mu kafam karıştı ?
Bu gün yaptıgın test bozuk olabilir . Sen kan tahlili ver ona göre belli olur canm . Erkenden kan verdin belkide kimsayal gebelikte olabilir . Verdiğin kana göre bu gün en az kan değerinin 80 olması lazım
pozitif testlerde hata payı yok ama test negatif çıkıyorsa hatalı olabilir. Sizin yapmanız gereken iki günde bir kan testi vererek düzenli artışı kontrol etmek.
Kan vermelisiniz, kimyasal gebelik mi, mol gebelik mi olduğunu, düşük yapıp yapmadığınızi anlamanız için 2 günde 1 yükselişini kontrol etmelisiniz, beta değeri 2000lere geldiginde de doktora gidip kese kontrolü yaptırırsınız hersey gönlünüzce olsun
Kan vermelisiniz, kimyasal gebelik mi, mol gebelik mi olduğunu, düşük yapıp yapmadığınızi anlamanız için 2 günde 1 yükselişini kontrol etmelisiniz, beta değeri 2000lere geldiginde de doktora gidip kese kontrolü yaptırırsınız hersey gönlünüzce olsun