Beta HCG Acil

Bayankaracaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2023
5
2
34
Kızlar , evde test yaptığımda 2. Çizgi silik çıktı kan testi verdim 19.80 çıktı . Üstünden 4 gün geçti bugün tekrar evde test yaptım tek çizgi çıktı . Gebelik varmı yok mu kafam karıştı ?

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-17-18-22-32-800_com.whatsapp.png
    Screenshot_2023-06-17-18-22-32-800_com.whatsapp.png
    89,1 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar , evde test yaptığımda 2. Çizgi silik çıktı kan testi verdim 19.80 çıktı . Üstünden 4 gün geçti bugün tekrar evde test yaptım tek çizgi çıktı . Gebelik varmı yok mu kafam karıştı ?
Tekrar bir kan verin kimyasal gebelik olabilir değer 2 günde 1, 2 katına çıkar şuan ortalama 80 civarı olması lazim

Kan testi vermişsiniz, hamile oldugunuz çıkmış, 2 günde bir saglikli yukseldigini kontrol etmeniz gerekirken evde test yapmanizdaki amaç nedir?

Bu gün yaptıgın test bozuk olabilir . Sen kan tahlili ver ona göre belli olur canm . Erkenden kan verdin belkide kimsayal gebelikte olabilir . Verdiğin kana göre bu gün en az kan değerinin 80 olması lazım

Aslında ilk test çok silik çıkınca bugün tekrar yapmak istedim ki hatıra olarak saklamak için 🙈 sonra da şaştım kaldım işte
Kan vermelisiniz, kimyasal gebelik mi, mol gebelik mi olduğunu, düşük yapıp yapmadığınızi anlamanız için 2 günde 1 yükselişini kontrol etmelisiniz, beta değeri 2000lere geldiginde de doktora gidip kese kontrolü yaptırırsınız 😊 hersey gönlünüzce olsun 🙏

Kan vermelisiniz, kimyasal gebelik mi, mol gebelik mi olduğunu, düşük yapıp yapmadığınızi anlamanız için 2 günde 1 yükselişini kontrol etmelisiniz, beta değeri 2000lere geldiginde de doktora gidip kese kontrolü yaptırırsınız 😊 hersey gönlünüzce olsun 🙏
Pazartesi gideceğim inşallah. Allah razı olsun inşallah olumsuz olmaz 🤲🤲🤲

X