- 6 Aralık 2019
- 237
- 24
- 18
- Konu Sahibi Catlakbukalemun
Ben 2 gün önce kan verdiğimde beta hcg 312 di. Bugün kan verdim 839 çıktı ama bugün açık kahverengi lekelenme oldu kırmızı değildi. Acaba endişelenmeli miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız peki beta artışı iyimiCanım koyu kahve, soluk koyu kırmızı kan seni korkutmasın eski kanama onlar. Rahat ol sen, bir de ayaklarını sıcak tut ve ilk zamanlar olduğu için yorulmamaya gayret et
Maşallahı var folik asitini hiç aksatma o çok çok önemli, bir de bol bol uyuAy çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız peki beta artışı iyimi
Ama ben doktora daha gitmedim 2 hafta sonra gidicem. Hangi folik asiti kullanmalıyım bilmiyorum.Maşallahı var folik asitini hiç aksatma o çok çok önemli, bir de bol bol uyu
Ay canım çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun yarın hemen alıcamSolgar folat kullanmıştım ben, eczaneye sorsan bile yeter aslında bir çok marka var ama solgarı öneririm. Doktor randevuna da epey varmış, sen enn kısa zamanda al ve başla
Burdan o senin dediğin folik asitin resmini atamadım özelden bakar mısın canım onun aynısı mı?1 yıl önceki halimi görür gibi oldum rica ederim canım, her zaman
Canım ne durumdasın ?Ben 2 gün önce kan verdiğimde beta hcg 312 di. Bugün kan verdim 839 çıktı ama bugün açık kahverengi lekelenme oldu kırmızı değildi. Acaba endişelenmeli miyim?
Çok şükür her şey yolundaCanım ne durumdasın ?
Şükür Canım Benimde kahverengi lekenmem vardı kaç gündür yeni geçti gibi ama tekrarlaya bilir ondan merak etmiştim doktorum Cuma günü dedi kimyasal olabilir dedi BHCG 769 iken yada yerleşme kanamasıdır dedi ..Çok şükür her şey yolunda