Beta hcg 8.91 fakat kanamam var

Nurten3164

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
21
8
21
Merhabalar kızlar ben 3 gün adet gecikmesi üzerine sabah ilk idrarla test yaptım ve pozitif sonuç aldım emin olmak için ikinciyide denedim o da pozitif çıktı. Fakat akşam üstü önce kahverengi lekelenme tarzi geldi sonra gittikce kanamam başladı bildiğiniz adet gibi o kdr yoğun değil ama yarı ped kadar gelmeye devam ediyor. Hastaneye gittik beta hcg yaptırmaya sonucum 8.86 çıktı hemşire tam sınırdasın dedi hamileliğin cok yeni olabilir dedi fakat kanamam devam edince bu sefer acile gittik orda da kan testi uyguladılar bu sefer sonucum 8.91 çıktı cok az yükselmiş diğerinden doktor 2 gun sonra tekrar gel dedi bakalim kan degerine tekrar acaba böyle bi sorun yaşayan var mi eger hamileysem kanamam neden var adet zamanim diye mi geliyor yardim edermisiniz?

Kimyasal gebelik olabilir belki, 2 gün sonrayı beklemekten başka çare yok. İnşallah kanamanız kesilir, gebeliğiniz sağlıkla ilerler

Reactions: The
Büyük ihtimalle kimyasal gebelik.. Kimyasalsa zaten adetle atacaktır. O yüzden kanamaya çeviriyordur. Belki de tutunur. Takip edin. 2 gün sonra baktırırsınız tekrardan. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…