Evet baska marka yaptım aynen reglım suan 2 gun geciktiCanm baska marka yaptiysan ondan olabilir ama gittikce koyulaşmasi gerekirdi eger ayni marka ise yarina tekrar gidip kan vermelisin suan kac gun kaldi regla
Kan takibi yapsaydın keşke daha net bir şekilde ilerlerdinReglıme 8 gün varken lekelenme lerim oldu bı kac gun kan verdim beta 78 cıktı idrar testinde ikinci cızgı silik simdi 2 gun gecikti reglıme idrar bidaha yaptım 2 cı cızgı bu sefer cok hafif yanı cok hafif cozemedım sizce durum nedir
Hamilesiniz hayırlı olsun inşallah dış gebelik veya kimyasal değildir herşeyden korkar oldum hemen doktora gidinReglıme 8 gün varken lekelenme lerim oldu bı kac gun kan verdim beta 78 cıktı idrar testinde ikinci cızgı silik simdi 2 gun gecikti reglıme idrar bidaha yaptım 2 cı cızgı bu sefer cok hafif yanı cok hafif cozemedım sizce durum nedir
Ben 4 gün önce betada 23 çıktı hamileymisin şimdi adet görüyorum sanırım bu nedir analmadimKan takibi yapsaydın keşke daha net bir şekilde ilerlerdin
Lekelenme mı yoksa baya baya geliyor mu reglı gıbı mı?Ben 4 gün önce betada 23 çıktı hamileymisin şimdi adet görüyorum sanırım bu nedir analmadim
Yok yani anlamadim peçete koydum dün kesik kesikfi ara ara oluyordu bugün sabah baktım biraz regli gibi biraz öyle doldurmucak kadar sonra baktım lavahoya damlamis dedim kesin regli oldum ama somsi baktım yarın benim regli olmam gerekiyordu bu ne yaaaa valla aklımı oynaticamm düşük mü kimysal mi onu da bilmiyorum neden böyle oluyorLekelenme mı yoksa baya baya geliyor mu reglı gıbı mı?
Kan takibi yapmış olsaydınız kimyasal mı sağlıklı mı onu anlamış olurdunuz . Şimdi kimyasalsa bu kanamalar normal . sağlıklı bir şekilde artan bi gebelikse doktor belki ona göre ilaç falan yazardı .Ben 4 gün önce betada 23 çıktı hamileymisin şimdi adet görüyorum sanırım bu nedir analmadim
Benım betam 78 Di bugun reglı oldum yani kimyasal gebelik o sekilde üzerinden atıyorsun dedi doktor herseyın hayırlısı her zamanKan takibi yapmış olsaydınız kimyasal mı sağlıklı mı onu anlamış olurdunuz . Şimdi kimyasalsa bu kanamalar normal . sağlıklı bir şekilde artan bi gebelikse doktor belki ona göre ilaç falan yazardı .
Kimyasal gebelik canimBen 4 gün önce betada 23 çıktı hamileymisin şimdi adet görüyorum sanırım bu nedir analmadim
Yerlesme kanaması olabılır kan takibi yap sureklıYok yani anlamadim peçete koydum dün kesik kesikfi ara ara oluyordu bugün sabah baktım biraz regli gibi biraz öyle doldurmucak kadar sonra baktım lavahoya damlamis dedim kesin regli oldum ama somsi baktım yarın benim regli olmam gerekiyordu bu ne yaaaa valla aklımı oynaticamm düşük mü kimysal mi onu da bilmiyorum neden böyle oluyor
Testbvwrdim tekrar bugün 36 çıktı doktor iki güne bir sürekli test verelim iki katına çıkarsa dedi sağlıklı bi gebeliktir düşmemesi için ilaç veririm deduYerlesme kanaması olabılır kan takibi yap sureklı
Kimyasal gebelik ölüm sanırım benimde 4 gün geçti 745 çıktı betamBen 4 gün önce betada 23 çıktı hamileymisin şimdi adet görüyorum sanırım bu nedir analmadim