Beta hcg 78

Loves17

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
12
2
29
Reglıme 8 gün varken lekelenme lerim oldu bı kac gun kan verdim beta 78 cıktı idrar testinde ikinci cızgı silik simdi 2 gun gecikti reglıme idrar bidaha yaptım 2 cı cızgı bu sefer cok hafif yanı cok hafif cozemedım sizce durum nedir

Canm baska marka yaptiysan ondan olabilir ama gittikce koyulaşmasi gerekirdi eger ayni marka ise yarina tekrar gidip kan vermelisin suan kac gun kaldi regla

Canm sen o zamn hemn yarina bi dr gitmelisim eger gecikmeye ragmen silinmişse kimyasal olabilir

Reglıme 8 gün varken lekelenme lerim oldu bı kac gun kan verdim beta 78 cıktı idrar testinde ikinci cızgı silik simdi 2 gun gecikti reglıme idrar bidaha yaptım 2 cı cızgı bu sefer cok hafif yanı cok hafif cozemedım sizce durum nedir
Kan takibi yapsaydın keşke daha net bir şekilde ilerlerdin

Hamilesiniz hayırlı olsun inşallah dış gebelik veya kimyasal değildir herşeyden korkar oldum hemen doktora gidin

Lekelenme mı yoksa baya baya geliyor mu reglı gıbı mı?
Yok yani anlamadim peçete koydum dün kesik kesikfi ara ara oluyordu bugün sabah baktım biraz regli gibi biraz öyle doldurmucak kadar sonra baktım lavahoya damlamis dedim kesin regli oldum ama somsi baktım yarın benim regli olmam gerekiyordu bu ne yaaaa valla aklımı oynaticamm düşük mü kimysal mi onu da bilmiyorum neden böyle oluyor

Ben 4 gün önce betada 23 çıktı hamileymisin şimdi adet görüyorum sanırım bu nedir analmadim
Kan takibi yapmış olsaydınız kimyasal mı sağlıklı mı onu anlamış olurdunuz . Şimdi kimyasalsa bu kanamalar normal . sağlıklı bir şekilde artan bi gebelikse doktor belki ona göre ilaç falan yazardı .

Kan takibi yapmış olsaydınız kimyasal mı sağlıklı mı onu anlamış olurdunuz . Şimdi kimyasalsa bu kanamalar normal . sağlıklı bir şekilde artan bi gebelikse doktor belki ona göre ilaç falan yazardı .
Benım betam 78 Di bugun reglı oldum yani kimyasal gebelik o sekilde üzerinden atıyorsun dedi doktor herseyın hayırlısı her zaman

Yok yani anlamadim peçete koydum dün kesik kesikfi ara ara oluyordu bugün sabah baktım biraz regli gibi biraz öyle doldurmucak kadar sonra baktım lavahoya damlamis dedim kesin regli oldum ama somsi baktım yarın benim regli olmam gerekiyordu bu ne yaaaa valla aklımı oynaticamm düşük mü kimysal mi onu da bilmiyorum neden böyle oluyor
Yerlesme kanaması olabılır kan takibi yap sureklı

Birşey sorcam hala adetim devam ediyor bsnim aynı zamanda hamileyim de bugün kan vericektim kızım hastaydı gidemedim bir hafta önce 70 di betam progestan kullanıyorum alttan ama hala adet oluyoeum üç gün önce bitmesi gerekiyordu adetimin hala devam ediyor

X