BETA HCG 741,05 ÇIKTI. SİZDE HAMİLE MİYİM ????

Hayırlı uğurlu olsun tebrikler hamilesiniz
2 gün sonra testi yenilenmeli ve artışını takip etmelisiniz sağlıkla alın kucağınıza
değeriniz gayet yüksek 5-6 haftalık gibi rahat olsun gönlünüz

Testi dün yaptırdım yapan kişi biraz beni şüohede bıraktı o yüzden tedirgin oldum

Testi dün yaptırdım yapan kişi biraz beni şüohede bıraktı o yüzden tedirgin oldum
Hiçte şüphede kalınacak bir rakam değil acilen folik asit kullanımına başlamalısınız ağır kaldırıp indirmeyin takibi içiniz rahat olsun sevindirici haberi paylaşabilirsiniz herkesle

Valla kimseye söyleyemedim henüz bi eşim biliyor. Folik asit konusunda da bilgim yok doktora danışıp onun yönlendirmesiyle hareket etmeliyim dimi

Kesinlikle hamilesin kaç gün geçti adetinden

Aaa neye emin olamiyorsun.koskoca 704
2 gun sora 1400 civari keseyi bile gorursun belki. Gebeliğin sagliklimi deģilmi bilemeyiz ama hamilesin yani.

Aaa neye emin olamiyorsun.koskoca 704
2 gun sora 1400 civari keseyi bile gorursun belki. Gebeliğin sagliklimi deģilmi bilemeyiz ama hamilesin yani.
Sorucak edicek kimsem yok bir de testi yaptırdığım kadın biraz beni tedirgin etti o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…