• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG 741,05 ÇIKTI. SİZDE HAMİLE MİYİM ????

2 kere test yaptım biri 2 çizgi net kırmızıydı. diğeri biri net biri silik sonra kan testi yaptırdım 741,05 çıktı. sizce hamile miyim ???
hanımlar lütfen bilen birileri çıksın valla hamile miyim bilemedim.
Hayırlı uğurlu olsun tebrikler hamilesiniz 🙏🏻🧿
2 gün sonra testi yenilenmeli ve artışını takip etmelisiniz sağlıkla alın kucağınıza ❤️
değeriniz gayet yüksek 5-6 haftalık gibi rahat olsun gönlünüz 🙏🏻

Hayırlı uğurlu olsun tebrikler hamilesiniz 🙏🏻🧿
2 gün sonra testi yenilenmeli ve artışını takip etmelisiniz sağlıkla alın kucağınıza ❤
değeriniz gayet yüksek 5-6 haftalık gibi rahat olsun gönlünüz 🙏🏻
Testi dün yaptırdım yapan kişi biraz beni şüohede bıraktı 😔 o yüzden tedirgin oldum

Testi dün yaptırdım yapan kişi biraz beni şüohede bıraktı 😔 o yüzden tedirgin oldum
Hiçte şüphede kalınacak bir rakam değil acilen folik asit kullanımına başlamalısınız ağır kaldırıp indirmeyin takibi içiniz rahat olsun sevindirici haberi paylaşabilirsiniz herkesle 🙏🏻🧿

Valla kimseye söyleyemedim henüz bi eşim biliyor. Folik asit konusunda da bilgim yok doktora danışıp onun yönlendirmesiyle hareket etmeliyim dimi

2 kere test yaptım biri 2 çizgi net kırmızıydı. diğeri biri net biri silik sonra kan testi yaptırdım 741,05 çıktı. sizce hamile miyim ???
hanımlar lütfen bilen birileri çıksın valla hamile miyim bilemedim.
Kesinlikle hamilesin kaç gün geçti adetinden

Aaa neye emin olamiyorsun.koskoca 704
2 gun sora 1400 civari keseyi bile gorursun belki. Gebeliğin sagliklimi deģilmi bilemeyiz ama hamilesin yani.

Aaa neye emin olamiyorsun.koskoca 704
2 gun sora 1400 civari keseyi bile gorursun belki. Gebeliğin sagliklimi deģilmi bilemeyiz ama hamilesin yani.
Sorucak edicek kimsem yok 😔 bir de testi yaptırdığım kadın biraz beni tedirgin etti o yüzden 😔

Back