- 5 Eylül 2024
- 8
- 3
- 25
-
- Konu Sahibi mariposaaaa
İnşallah teşekkür ederim cevap verdiğiniz için2 gün sonra tekrar verir yükselir inşallah hayırlı olsuun
Aslında 5 ve üstü zaten gebelik siz biraz sonucu erken yakalamışsınız stres olmayın 4 gün sonra verin aynı laboratuvarda aynı saatte en az 30 çıkarsa güzel geç döllenmedir muhtemelenİnşallah teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinbiraz reglimin gecikmesini de bekleyeceğim.. çok stres oldum çünkü sonucun çıkmasını da beklerken
İnşallahh çok teşekkür ediyorumAslında 5 ve üstü zaten gebelik siz biraz sonucu erken yakalamışsınız stres olmayın 4 gün sonra verin aynı laboratuvarda aynı saatte en az 30 çıkarsa güzel geç döllenmedir muhtemelen
Sonucu burada da paylaşın lütfen merakla ben de bekliyorumİnşallahh çok teşekkür ediyorum
Tabii kiSonucu burada da paylaşın lütfen merakla ben de bekliyorum
Bence de biraz gecsin . Kimyasal olmasina karsi regliniz 4-5 gun gecsin tekrar kan verin . Insallah guzel sonuclar elde edersiniz.Merhaba ilk defa kan testi verdim. Adet günüme bir gün kala yani dün.. sonuç çıkmış ve 7.8 yazıyor.. dün kaset test ve hızlı test yaptım ama çok incelersen çizgi gözüküyor gibi olmuştu.. bir umut işte ne dersiniz beta sonucuna? acaba yükselir mi?
Denemeye başladığımızdan beri reglim de şaştı.. hep 3-4 gün falan aksıyor.. bu sefer de öyle mi olur acaba diye diye bu hafta benim için zor geçecek sanırımBence de biraz gecsin . Kimyasal olmasina karsi regliniz 4-5 gun gecsin tekrar kan verin . Insallah guzel sonuclar elde edersiniz.
Ayy ne güzel hayırlı olsun, Rabbim kucağınıza sağlıkla almanızı nasip etsinBenim regl 1 gün geçmişti kan verdiğim zaman 7 çıktık sonraki 2 gün sonra verdiğimde 600 hamileydim
Oğlum 4.5 yaşında artık darısı sizeAyy ne güzel hayırlı olsun, Rabbim kucağınıza sağlıkla almanızı nasip etsininşallah benim de öyle olurr
Ben stres oluyorum dediginiz icin oyle dedim yoksa 2 gun sonra da kan verip takip edebilirsiniz:)Denemeye başladığımızdan beri reglim de şaştı.. hep 3-4 gün falan aksıyor.. bu sefer de öyle mi olur acaba diye diye bu hafta benim için zor geçecek sanırıminşallah teşekkür ediyorum..
Yok yok haklısınız.. ben de öyle yapacağım.. hafta sonu şehir dışındayım zaten kafam dağılır biraz.. pazartesi giderim test yaptırmayaBen stres oluyorum dediginiz icin oyle dedim yoksa 2 gun sonra da kan verip takip edebilirsiniz:)
Hamile degilsiniz maalesef .Merhaba benim regl 4 gün geçti ufak ufak belirtilerde vardı kan testi vermeye gittim ve böyle çıktı bu var demek mi yada yükselebilir mi sizce kafam çok karıştı stres oldum cevaplarsanız çok sevinirim