Beta hcg 69 lütfenn yorum yazın

uniuqqeee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
954
1.965
33
Merhaba kızlar adete 4 gün kala dayanamadım beta hcg testi yaptırdım ve sonuç 69 çıktı sizce bu normal mi şu an 2 gn var ve çok heyecanlıyım Allahım inşallah bir sıkıntı olmaz aynı durumu yaşayanlar var mı??

Canim hayirli olsun hamilesin.. beta hcg cok iyi cıkmış iki gune bir kan vermeyi unutma.. stres yapma bol bol su ic folik asit kullanmayi ihmal etme.. saglikla gelsin insallah

Canim hayirli olsun hamilesin.. beta hcg cok iyi cıkmış iki gune bir kan vermeyi unutma.. stres yapma bol bol su ic folik asit kullanmayi ihmal etme.. saglikla gelsin insallah
Ami. İnşallah sıkı tı yoktur aayyy ağzına sağlık Allah yüreğine göre versin

Ami. İnşallah sıkı tı yoktur aayyy ağzına sağlık Allah yüreğine göre versin
Canım kan değerin çok çok çok iyi çıkmış ben şubat ayında adet günü vermiştim 27 çıkmıştıVe sonucu aldığım gün yani adetim üç gün falan gecikmişti kimyasal gebelik geçirdim seninki çok iyi çıkmış maşallah

ALlah sana da nasip etsin inşallah

Bende adete 2 gun kala kan vermiştim 29 çıkmıştı değerin gayet iyi belkide ikizdir sağlıkla kucağına alırsın insallah

Benimde 2 kala 62ydi canim gozunaydin saglikla ilerler insallah. Ama kanini hep ayni yerde vermeni tavsiye ederim farkli cikiyor strese giriyosun

Benimde 2 kala 62ydi canim gozunaydin saglikla ilerler insallah. Ama kanini hep ayni yerde vermeni tavsiye ederim farkli cikiyor strese giriyosun
Allahım çok mutluyum kaç gündür gebe olma düşüncesi şimdi de sağlıklı mıdır düşü cesi yedi bitirdi beni Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Allahım çok mutluyum kaç gündür gebe olma düşüncesi şimdi de sağlıklı mıdır düşü cesi yedi bitirdi beni Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Once beta saglikla artsin keseyi gorum bebekti kalp atisiydi derken hep stresle gececek kuzum bu Allahin bize verdigo bir duygu koruma icgudusu bebisi strese sokmadan asmamiz gerek

Once beta saglikla artsin keseyi gorum bebekti kalp atisiydi derken hep stresle gececek kuzum bu Allahin bize verdigo bir duygu koruma icgudusu bebisi strese sokmadan asmamiz gerek
Sen doktora gösterdin mi sonucu bu arada 62 çıktığında

Hamişsiinn

Bugün 2. Beta testini yaptım kızlar 206 çıktı 2 gün sonrası bu ilk testimin. İnşallah iyidir bir sıkıntı yoktur dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…