- 18 Ocak 2019
- 954
- 1.965
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ami. İnşallah sıkı tı yoktur aayyy ağzına sağlık Allah yüreğine göre versinCanim hayirli olsun hamilesin.. beta hcg cok iyi cıkmış iki gune bir kan vermeyi unutma.. stres yapma bol bol su ic folik asit kullanmayi ihmal etme.. saglikla gelsin insallah
Canım kan değerin çok çok çok iyi çıkmış ben şubat ayında adet günü vermiştim 27 çıkmıştıVe sonucu aldığım gün yani adetim üç gün falan gecikmişti kimyasal gebelik geçirdim seninki çok iyi çıkmış maşallahAmi. İnşallah sıkı tı yoktur aayyy ağzına sağlık Allah yüreğine göre versin
ALlah sana da nasip etsin inşallahCanım kan değerin çok çok çok iyi çıkmış ben şubat ayında adet günü vermiştim 27 çıkmıştıVe sonucu aldığım gün yani adetim üç gün falan gecikmişti kimyasal gebelik geçirdim seninki çok iyi çıkmış maşallah
Ben de şu aralar şüphelerdeyim canım pazartesi ben de kan vereceğim senin belirtileri nelerALlah sana da nasip etsin inşallah![]()
Bende adete 2 gun kala kan vermiştim 29 çıkmıştı değerin gayet iyi belkide ikizdirMerhaba kızlar adete 4 gün kala dayanamadım beta hcg testi yaptırdım ve sonuç 69 çıktı sizce bu normal mi şu an 2 gn var ve çok heyecanlıyım Allahım inşallah bir sıkıntı olmaz aynı durumu yaşayanlar var mı??
Benimde 2 kala 62ydi canim gozunaydinMerhaba kızlar adete 4 gün kala dayanamadım beta hcg testi yaptırdım ve sonuç 69 çıktı sizce bu normal mi şu an 2 gn var ve çok heyecanlıyım Allahım inşallah bir sıkıntı olmaz aynı durumu yaşayanlar var mı??
Allahım çok mutluyum kaç gündür gebe olma düşüncesi şimdi de sağlıklı mıdır düşü cesi yedi bitirdi beni Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBenimde 2 kala 62ydi canim gozunaydinsaglikla ilerler insallah. Ama kanini hep ayni yerde vermeni tavsiye ederim farkli cikiyor strese giriyosun
Ayyy ikiz miBende adete 2 gun kala kan vermiştim 29 çıkmıştı değerin gayet iyi belkide ikizdirsağlıkla kucağına alırsın insallah
Once beta saglikla artsin keseyi gorum bebekti kalp atisiydi derken hep stresle gececek kuzum bu Allahin bize verdigo bir duygu koruma icgudusuAllahım çok mutluyum kaç gündür gebe olma düşüncesi şimdi de sağlıklı mıdır düşü cesi yedi bitirdi beni Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin![]()
Hiç bir belirti yok aslında göğüs hassasiyeti varBen de şu aralar şüphelerdeyim canım pazartesi ben de kan vereceğim senin belirtileri neler
Sen doktora gösterdin mi sonucu bu arada 62 çıktığındaOnce beta saglikla artsin keseyi gorum bebekti kalp atisiydi derken hep stresle gececek kuzum bu Allahin bize verdigo bir duygu koruma icgudusubebisi strese sokmadan asmamiz gerek
Gebelik var kesin dedi miSen doktora gösterdin mi sonucu bu arada 62 çıktığında
Bende kahverengi lekelenme oldu adete 6 gün kala yerleşmeden şüpheleniyorum o yüzden umutlandım çok rabbim üzmesinHiç bir belirti yok aslında göğüs hassasiyeti var
Aminnn inşallahBende kahverengi lekelenme oldu adete 6 gün kala yerleşmeden şüpheleniyorum o yüzden umutlandım çok rabbim üzmesin
HamişsiinnMerhaba kızlar adete 4 gün kala dayanamadım beta hcg testi yaptırdım ve sonuç 69 çıktı sizce bu normal mi şu an 2 gn var ve çok heyecanlıyım Allahım inşallah bir sıkıntı olmaz aynı durumu yaşayanlar var mı??
Yok canim kendim takip ettim 2100de gitmiştim.Sen doktora gösterdin mi sonucu bu arada 62 çıktığında
Ayyy hadi hayırlısı inşallahYok canim kendim takip ettim 2100de gitmiştim.