• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 60 6gun gecikmede normalmi

rainmistik

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
862
682
648
Nevşehir
Merhabalar.oncelikle yumurtlama günüm 11 ekimdi .ve sadece o güne kadar birlesme oldu.yani gec döllenme olması imkansız.yumurtLama gününden 12gun sonra kahverengi leke geldi ve o günden sonra hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım.idrar testleri silik çıkmaya başladı.bugun adet gecikmesinin 6gunu.dr a gittim keseyi net göremedi emin olamadi .beta 60cikti çok yeni bir hamilelik durumaa bakacagiz dedi.yeni hamilelik ne demek geç döllenme imkansız.betaa nin düşük olmasi olumsuz bir durum mu.taa 9kasima randevu verdi.su anda hamilelik belirtilerini yaşamaya devam ediyorum.umut varmı acaba

Merhabalar.oncelikle yumurtlama günüm 11 ekimdi .ve sadece o güne kadar birlesme oldu.yani gec döllenme olması imkansız.yumurtLama gününden 12gun sonra kahverengi leke geldi ve o günden sonra hamilelik belirtilerini yaşamaya başladım.idrar testleri silik çıkmaya başladı.bugun adet gecikmesinin 6gunu.dr a gittim keseyi net göremedi emin olamadi .beta 60cikti çok yeni bir hamilelik durumaa bakacagiz dedi.yeni hamilelik ne demek geç döllenme imkansız.betaa nin düşük olmasi olumsuz bir durum mu.taa 9kasima randevu verdi.su anda hamilelik belirtilerini yaşamaya devam ediyorum.umut varmı acaba
Benimde 1 gün gecikti pazartesi 42 çıktı bi aksilik olmasa yarın baktırcam tekrar ama şöyle bişey de var sperm vucuta 4 5 gün canlı kalabiliyormuş benim aklıma o geldi direk

Valla kizlar ben bat gunu kan verdim 352 cikti doktorum daha cok yeni 10 gun sonra gel muhtemelen 2 gunluk felan dedi suan 5 hafta 1 gunluk tekrar beta baktirmadi yeni gittigim doktor kese gorduk gerek yok dedi

Back